Проект рішення виконкому міської ради “Про розгляд листа заступника голови Овруцької РДА Пальоного В.М.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  07.09.2018 року            №

Про розгляд листа заступника голови

Овруцької РДА Пальоного В.М.

Розглянувши лист заступника голови Овруцької районної державної адміністрації Пальоного Віктора Миколайовича з питання облаштування приміщень для голосування безперешкодним доступом для осіб із обмеженими фізичними можливостями, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Лист заступника голови Овруцької районної державної адміністрації Пальоного В.М. з питання облаштування приміщень для голосування безперешкодним доступом для осіб із обмеженими фізичними можливостями взяти до відома.
  2. Відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради (Сергійчук М.М.) спільно з т.в.о. старост Овруцької міської ради опрацювати спільні заходи по Великочернігівському, Великохайчанському, Гошівському, Кирданівському, Невгодівському, Підрудянському (с. Яцковичі, с. Колосівка), Хлуплянському (с. Олениці, с. Стугівщина) старостинських округах щодо облаштування приміщень, що надаються дільничним виборчим комісіям для забезпечення їх роботи та приміщень, що використовуються для голосування, з урахуванням можливості безперещкодного доступу до них осіб з обмеженими фізичними можливостями та приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства до початку виборчого процесу чергових виборів Президента України 2019 року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних та гуманітарних питань.

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=