Звіт «Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ»

Звіт про виконання
рішення Виконавчого комітету від 16.08.2018 року № 276
«Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ»

Заходи здійснені КП «Водоканал» Овруцької міської ради.

  1. Тривають роботи по ремонту фонтану. На даному етапі виконано заміну труб, монтаж фундаменту парапету та встановлено граніт на парапет.
  2. Здійснюються заходи щодо благоустрою водовідвідних каналів.
  3. Замовлено матеріали для облаштування санітарної зони навколо артезіанських свердловин, роботи буде завершено у вересні місяці поточного року.

Заходи здійснені КП «Гарне місто» Овруцької міської ради.

  1. для приведення прибудинкової території у належний стан працівниками підприємства розпочато скошування трави по третьому разу. Наразі обкошено прибудинкову територію за наступними адресами: пров. Стадіонний 1, 2, 3, 4, 5, Київська 62, 64, 66, 68, 70, 70а, Т.Шевченка 71, Т.Шевченка 30, 42, 44, 98/11, 102, Б.Хмельницького 84, 88, Відродження 1, Героїв Майдану 11, 21, 23, 25, 25а;
  2. проводились рейди по відлову безпритульних собак, за серпень місяць було відловлено одну собаку з метою їх стерилізації у ветеринарній лікарні – на загальну суму 153 грн.;
  3. закінчили  роботи по облаштуванню двох автостоянок біля будинку 3 по вул. М.Ващука та розпочали біля будинку 32 по вул. Б.Хмельницького;

4.                 проводилось грейдерування прибудинкової території від будинку 126 по вул. Т.Шевченка до будинку 5 по вул. М.Ващука, району «Електрон» (Героїв Майдану 50, 50а, Відродження 33)  та проводилось часткове задування  ямковості  асфальтною сумішшю прибудинкових території по вул. Ващука 3, 5, 5/1, Т.Шевченка 98/11, 126, Г.Майдану 11;

  1. замінено вхідні двері на нові металеві з кодовим  замком у четвертому  під’їзд будинку 42 по вул. Т.Шевченка та першому  під’їзд будинку 31 по вул. Відродження за дольовою участю мешканців і відремонтовано дверні відкоси у вказаних будинках – всі роботи виконані на загальну суму 4350 грн..
  2. Також двірниками підприємства постійно ведеться прибирання додаткової закріпленої території міста  – на загальну суму 7708 грн..

Заходи здійснені КП «Овруч» Овруцької міської ради.

  1. КП «Овруч» розпочав та продовжує поточний ремонт вуличного освітлення у с.Невгоди та с.Дівошин.;
  2. з метою належного підтримання санітарного стану вулиць та тротуарів міста проводяться заходи з підмітання механічною щіткою;
  3. проведені роботи з фарбування лавок біля пам’ятника Макарія Овруцького та проведений ремонт забору біля па’ятника Т.Шевченка;
  4. виконані заходи з оброблення клумб по місту та клумб в центральному парку;
  5. встановлені додаткові сміттєві контейнери на сміттєвих майданчиках;.
  6. плануються провести до 26.09.2018року роботи з фарбування стійок дорожніх знаків по центральних вулицях міста;
  7. проведені роботи з упорядковування об’єктів культурної спадщини та пам’ятних знаків, місця поховань видатних діячів державотворення, борців за незалежність у XX столітті, загиблих учасників Революції гідності, учасників АТО..

Заходи здійснені в старостинських округах Овруцької ОТГ.

(в розрізі округів)

Норинський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с.Норинськ, вул. Центральна, вул. Шкільна, вул. Кайтанівська, вул. Робітнича (2400 кв.м.). Обкошування придорожніх смуг: Автодорога Овруч-Словечне, в’їзд до с.Норинськ(50 м.). Прибирання території від сміття: с.Норинськ, центральна площа, автобусна зупинка, вул. Кайтанівська (2000 кв.м.).

Покалівський старостинський округ:

Обкошування території: с. Покалів(біля установи, БК, бувша амбулаторія), автобусні зупинки (Покалів, Коптівщина, Гаєвичі, Скребеличі) 2500 кв.м.. Прибрано автобусні зупинки та біля дитячого майданчика с. Покалів. Проведено ремонт адмінприміщення (покраска, побілка).

Шоломківський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: кладовища (с.Шоломки, с. Слобода Шоломківська). Побілка бордюр в с. Шоломки. Встановлено 2 лавки на автобусній зупинці в с. Довгиничі. Прибрано 2 стихійних сміттєзвалища в с. С.Шоломківська. Обрізання дерев по вул. Набережна в с. С. Шоломківська

Великочернігівський старостинський округ:

В с М.Чернігівка: скошування трави та вирізання кущів біля зупинки. В с. В.Чернігівка майстрування та фарбування лавки та урни.

Хлуплянський старостинський округ:

Скошування трави та біля пам’ятник в с. Хлупляни. Встановлено 2 сміттєві урни на зупинках в Хлуплянах та Нагорянах. Прибрано автобусні зупинки.

Черепинський старостинський округ:

Обрізка дерев в с. Заськи в яру.  Зрізання чагарників на кладовищі в с. Заськи. Скошування трави 1 га в с. Черепин та на кладовищі с. Черепин. Прибирання від сміття вулиць в с. Черепин.

Великофоснянський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників в с. Велика Фосня та уздовж дороги с. В.Фосня-М.Фосня.

Піщаницький старостинський округ:

Прибирання дороги та тротуару в с. Піщаниця. Прибирання гілля вздовж дороги Овруч-Словечно.

Невгодівський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Невгоди(вул. Перемоги), с. Веселівка (вул. Миколаївська). Видалення аварійних дерев: дорога Невгоди – Потаповичі . Встановлено огорожу в парку с. Невгоди.

Бондарівський старостинський округ:

Скошування та вирізка акації на кладовищі в с. Папірня. Облаштування оберігів в с. Бондарі. Обрізання дерев біля с. Красносілка. Очищення бордюри від Бондарів до Бондарівки. Прибрано автобусні зупинки.

Раківщинський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Раківщина. Заготівля дров для ФАП с. В.Мошки та для адмінприміщення. Ліквідовано 2 сміттєзвалища..

Гошівський старостинський округ:

Скошування трави: центр с. Гошів, кладовища в с. Гошів та с. Потаповичі. Прибрано зупинки.

Кирданівський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: дитячі майданчики с. Дубовий Гай та с. Корчівка, вул. Рулівська с. Рулівщина. Прибрано автобусні зупинки.

Зарічанський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Заріччя, с. Острів. В с. Заріччя: чищення бордюр, пофарбовано лавку та колодязь. Прибрано зупинки. Розпочато скошування на двох кладовищах с. Заріччя та на одному с. Острів.

Підруддянський старостинський округ:

Скошування в с. Підруддя(кладовище), с. Колосівка(клуб). Прибрано зупинки.

Великохайчанський старостинський округ:

Видалення аварійних дерев, спалювання гілок після обрізання  дерев, вивезення дров після зрізування Село М. Хайча – В. Хайча. Встановлено огорожу на стадіоні в с. Велика Хайча. Проведена чистка та побілка бордюр в с. В.Хайча.

Заходи здійснені відділом ЖКГ, благоустрою Овруцької міської ради.

  1. Продовжується ремонт дороги через яр в с. Заськи;
  2. Здійснено ремонт доріг з асфальтобетонним покриттям струменевим способом: по 13 вулицям та біля 5 багатоповерхових будинків в м. Овруч, по 2 вулицям в с. Острів;
  3. Здійснено грейдерування та поточний ремонт грунтових доріг з щебеневим покриттям в с. Заріччя – 1 вулиця, с. Слобода Шоломківська – 3 вулиці, с. Велика Фосня – 3 вулиці;
  4. Здійснено облаштування трубчатих переходів в с. Бондари.

Заходи здійснені відділом муніципальної поліції Овруцької міської ради.

  1. На постійній основі здійснюються заходи реагування на власників занедбаних житлових будинків.
  2. По факту виявлення порушень правил благоустрою складаються приписи та протоколи та здійснюються заходи по усуненню даних порушень.
   Т.в.о. начальника
   Відділу ЖКГБ ОМР                                                  О.П. Редчиць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=