Рішення №313 виконкому міської ради “Про розгляд листів начальника Овруцького районного управління ГУ держпродспоживслужби в Житомирській області”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  07.09.2018 року            № 313

Про розгляд листів начальника
Овруцького районного управління
ГУ держпродспоживслужби

в Житомирській області

Розглянувши листи начальника Овруцького районного управління ГУ держпродспоживслужби в Житомирській області з питання перевірки готовності Великохайчанської дошкільної групи, Бондарівського ЗДО, Великочернігівського ЗДО та Шоломківського ЗДО в с. Слобода Шоломківська до нового навчального року № 27-02/532, № 27-02/533 та №27-02/534 від 23.08.2018 року, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Листи від Овруцького районного управління ГУ держпродспоживслужби в Житомирській області з питання перевірки готовності Великохайчанської дошкільної групи, Бондарівського ЗДО, Великочернігівського ЗДО та Шоломківського ЗДО в с. Слобода Шоломківська до нового навчального року взяти до відома.
  2. Зобов’язати відділ з гуманітарних питань Овруцької міської ради (Сергійчук М.М.), КП «Водоканал» (Латаш О.А.) КП «Відродження» (Казмерчук Т.П.) вжити негайних заходів з усунення порушень вказаних у листах Овруцького районного управління ГУ держпродспоживслужби в Житомирській області № 27-02/532, № 27-02/533 та №27-02/534 від 23.08.2018 року та створити належні умови перебування та виховання дітей в закладах.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних та гуманітарних питань.

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=