Зустрічі міського голови з мешканцями громади

Вже стали традиційними зустрічі міського голови з мешканцями громади на територіях округів. Ці вихідні також не стали виключенням і мешканці 16 сіл: Новоселицька Слобода, Новосілки, Гуничі, Раківщина, Великі Мошки, Мала та Велика Фосня, Невгоди, Потаповичі, Гошів, Поліське, Павловичі, Мишковичі, Оленичі, Хлупляни та Стугівщина.
Варто зазначити, що в перших двох населених пунктах мешкає всього 7 та 12 чоловік відповідно. До цього часу керівників першого рівня району на селі вони побачили вперше, але не в останнє.
В кожному селі є певні проблеми, не зважаючи на те, що великий об’єм робіт вже виконаний – ремонтується дорожнє покриття, зрізаються дерева, здійснюється благоустрій територій громади, встановлені дитячі майданчики, лави для сидіння, урни для сміття та багато іншого.
В кожному селі Іван Коруд разом із в.о. старост, головним лікарем діагностичного центру Станіславом Левківським відвідав фельдшерсько-акушерські пункти, клуби, ферми та особисті господарства мешканців, які цього просили.
Загалом отримано 74 особистих звернення від громадян, які вже перебувають на стадії вирішення. Основні питання це – надання матеріальної допомоги, зрізання фаутних дерев, ремонт дорожнього покриття вулиць, забезпечення ФАПів дровами, отримання і нарахування субсидій та ін.
Протягом листопада – грудня 2018 року міський голова разом з головними лікарями лікарень має на меті відвідати всі населені пункти громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=