Нарада з представниками аптек міста

Вчора відбулась нарада з представниками аптек міста та міським головою Іваном Корудом.
Метою проведення наради було забезпечення неухильного виконання програми та постійна наявність ліків для громадян, які звертаються до аптечних установ міста. Іван Ярославович звернувшись до присутніх закликав до позитивного та шанобливого ставлення до людей, щоб хворі громадяни не чекали місяцями на отримання ліків, а отримували їх вчасно та за призначенням. Також, міський голова зазначив, що первинна, вторинна ланки медицини та аптечні установи мають працювати у прозорому тандемі для забезпечення якісного рівня надання медичних послуг, адже на 2019 рік медична субвенція з державного бюджету складе 23 млн гривень.
Проінформовано присутніх про запровадження Національною службою охорони здоров’я “Електронного рецепту”, який розпочне працювати з 01 квітня 2019 року.
На нараді було підведено підсумки по Урядовій програмі “Доступні ліки”, проаналізовано якість та стан виконання програми в 2018 році, на яку виділено 1 млн 730 тис грн. Додатково в грудні 2018 року має надійти ще 100 тис грн. Доведено до відома представників аптечних закладів розподіл додаткових коштів,які надійшли в листопаді. Розглянуто проблемні питання, які мали місце в поточному році, та поставлено задачі на 2019 рік.
Аптечні заклади, які приймають участь в урядовій програмі “Доступні ліки”:
– КП» Центральна районна аптека №31 міста Овруча» Овруцької міської ради (м.Овруч , вул..Шевченка 98/11, з мережею аптек в сс.Бігунь, Словечно, Н.Велідники, Ігнатпіль, Норинськ та смт.Першотравневе, аптечних пунктів в.м.Овруч , вул..Київська,127 та с. Н.Велдіники;
– аптеки №1 та №2 (м.Овруч , вул..Шевченка,37 та вул..Білоруська,5);
– аптеки №3 ООО «Кормедфарм» (м.Овруч , вул..Шевченка,84/2)
– аптеки (м.Овруч, вул..Шевченка ,39);
– «АВ Фармація» ,аптеки №27, 28 (м.Овруч, вул..Шевченка,48/18 та вул..Хмельницького ,26)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=