ДУ «Центр пробації»: Залучення волонтерів

         З метою визначення перспективи розвитку волонтерства в Овруцькому РВ філії ДУ «Центр пробації» в Житомирській області 22.01.2019 року укладено договір про надання волонтерської допомоги між відділом пробації та волонтером уповноваженого органу з питань пробації – головою громадської організації «АСОЦІАЦІЯ І ПРІОРІТЕТ» Бібком А.В. Пріоритетним напрямком волонтерської діяльності визначено: сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні наглядових заходів за місцем навчання або роботи суб’єктів пробації, участь у проведення соціально виховної та індивідуально – профілактичної роботи.
         Овруцький РВ філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області провидить набір волонтерів пробації для роботи із засудженими до покарань, не повязаних із позбавленням волі.
Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку. До волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, не залучаються особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість.
Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією, здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Законом України «Про пробацію».
Запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів. Для отримання більш детальної інформації пропонуємо звертатися за такими контактами: тел. (04148) 4-46-65, вул. Б.Хмельницького, 42, каб.6 м. Овруч.
Начальник Овруцького РВ   
філії ДУ «Центр пробації»
в Житомирській області
Віталій Кобилинський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=