Рішення №475 виконкому міської ради “Про погодження технічного рішення на проектування по проекту «Реконструкція вуличного освітлення в м. Овруч»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  07.02.2019 року            № 475

Про погодження технічного рішення
на проектування по проекту «Реконструкція

вуличного освітлення в м. Овруч»

У зв’язку з участю Овруцькою міською радою у проекті міжнародної технічної допомоги, а саме, підписання кредитної та грантової угоди з північною екологічною корпорацією «НЕФКО» та реалізацією проекту «Реалізація вуличного освітлення в м. Овруч», з метою визначення чіткого технічного рішення на проектування по даному проекту, розробки проектно-кошторисної документації, постачання та монтаж-демонтаж всього необхідного обладнання для заміни існуючих світильників на світодіодні, встановлення нових залізобетонних, металевих оцинкованих опор, підвішування дроту СІП, а також демонтажу всього застарілого освітлювального електротехнічного обладнання, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Погодити технічне рішення на проектування по проекту «Реконструкція вуличного освітлення в м. Овруч» згідно додатку № 1.
  2. Робочій групі, що створена відповідно до реалізації проекту «Реконструкцію вуличного освітлення в м. Овруч», довести технічне рішення на проектуваня до проектної організації, яка визначена відповідно до тендерних закупівель як виконавець робіт та внести корегування до проектної пропозиції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М..

Міський голова                                                         І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=