Рішення №1120 від 14 березня 2019 року “Про поновлення договорів оренди землі.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                         VІІ скликання

Від  14 березня 2019 року      № 1120

Про поновлення договорів оренди землі.

Розглянувши звернення громадян Невмержицької П. О., Іванова В.Г., Сергійчука О. І., Сабова М. С., Храбан І. М., Старовойт С. М., Кузницького А. П. та Кузницького В. П., про поновлення договорів оренди землі, керуючись ст. 12, ст. 93, ст.ст.. 124-126 Земельного Кодексу України, ст. 33 Закону України «Про оренду землі», п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Поновити Сергійчуку Олександру Івановичу договір оренди землі від 11.02.2009 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0311 га в м. Овруч, кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  2. Поновити Старовойт Світлані Миколаївні договір оренди землі від 12.09.2012 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0281 га в м. Овруч кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 3 (три) роки з дня його закінчення.
  3. Поновити Сабову Мирославу Степановичу договір оренди землі від 30.01.2014 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0842 га в м. Овруч, кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  4. Поновити Іванову Валерію Григоровичу договір оренди землі від 02.10.2012 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0196 га в м. Овруч, кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 3 (три) роки з дня його закінчення.
  5. Поновити Невмержицькій Парасковії Іванівні договір оренди землі від 19.11.2013 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0021 га в м.Овруч, кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  6. Поновити Храбан Ірині Михайлівні договір оренди землі від 07.04.2014 р. на земельну ділянку загальною площею 0,0281 га в м. Овруч, кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  7. Поновити Кузницькому Анатолію Петровичу та Кузницькому Володимиру Петровичу договір оренди землі від 08.04.2014 р. на земельну ділянку загальною площею 0,2501 га в м. Овруч кадастровий номер: ***************************, без зміни істотних умов договору строком на 5 (п’ять) років з дня його закінчення.
  8. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти із зазначеними орендарями додаткові угоди до вищевказаних договорів оренди землі.
  9. Гр. Невмержицькій П. О., Іванову В. Г., Сергійчуку О. І., Сабову М.С., Храбан І. М., Старовойт С. М., Кузницькому А. П. та Кузницькому В. П. подати додаткові угоди до договорів оренди землі до ГУ ДФС у Житомирській області.
  10. Гр. Невмержицькій П. О., Іванову В. Г., Сергійчуку О. І., Сабову М.С., Храбан І. М., Старовойт С. М., Кузницькому А. П. та Кузницькому В. П. зареєструвати поновлення прав оренди земельних ділянок згідно Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  11. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

Міський голова                                                                               І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=