Рішення №1123 від 14 березня 2019 року “Про припинення договору оренди земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята сесія                                                            VІІ скликання

Від  14  березня  2019 року  №1123

Про припинення договору оренди

земельної ділянки

Розглянувши звернення ФОП Скреда О. В. про припинення договору оренди у зв’язку з об’єднанням двох земельних ділянок в одну новостворену, керуючись ст. 79¹ Земельного кодексу України, ст. 31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради  від 11.03.2019 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити дію Договору оренди землі від 11.07.2017р. укладеного з ФОП Скредом Олександром Вікторовичем на земельну ділянку загальною площею 0,1408 га, яка розташована у м. Овруч, кадастровий номер ***************************, у зв’язку з формуванням нової земельної ділянки шляхом об’єднання раніше сформованих земельних ділянок.
  2. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти додаткову угоду про припинення зазначеного договору.
  3. ФОП Скреду О. В. зареєструвати припинення права оренди відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

Міський голова                                                                  І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=