Рішення №1124 від 14 березня 2019 року “Про припинення договорів оренди земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята сесія                                                                             VІІ скликання

Від  14  березня 2019 року   № 1124

Про припинення договорів оренди

земельної ділянки

Розглянувши звернення ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» про припинення договорів оренди землі у зв’язку з оформленням спадщини на земельні ділянки, керуючись п. г ч. 1 ст. 81, ст. 131 Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 31 ЗУ «Про оренду землі», п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради  від 11.03.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити дію Договору оренди землі від 26.10.2017р., укладеного з ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ», на земельну ділянку загальною площею 1,5699 га, яка розташована на території Підрудянської сільської ради, кадастровий номер ****************************, у зв’язку з оформленням права на спадщину на вказану земельну ділянку (пай).
  2. Припинити дію Договору оренди землі від 26.10.2017р., укладеного з ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ», на земельну ділянку загальною площею 1,5751 га, яка розташована на території Підрудянської сільської ради, кадастровий номер ****************************, у зв’язку з оформленням права на спадщину на вказану земельну ділянку (пай).
  3. Припинити дію Договору оренди землі від 26.10.2017р., укладеного з ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ», на земельну ділянку загальною площею 1,5538 га, яка розташована на території Підрудянської сільської ради, кадастровий номер ****************************, у зв’язку з оформленням права на спадщину на вказану земельну ділянку (пай).
  4. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти додаткові угоди про припинення зазначених договорів оренди.
  5. ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» зареєструвати припинення права оренди відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  6. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

Міський голова                                                                       І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=