Рішення №1128 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                  VІI  скликання

Від  14 березня  2019 року   №1128

Про надання дозволу на розробку проекту
детального плану території та надання дозволу

на розробку проекту землеустрою

Розглянувши доповідну начальника відділу комунальної власності виконавчого комітету Овруцької міської ради Макаревича С. В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та детального плану території, керуючись ст.16, ст. 19, ч. 3 ст. 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради виступити замовником розроблення детального плану території, яка розташована у м. Овручі по вул. Відродження, 11, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з “для будівництва та обслуговування закладів освіти” на ”для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку”.
  2. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради на проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з “ для будівництва та обслуговування закладів освіти” на ”для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку”, яка розташована у м. Овруч, вул.Відродження, 11.
  3. Виконавчому комітету Овруцької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення у двотижневий строк в засобах масової інформації.

Міський голова                                                                              І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=