Рішення №1129 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята   сесія                                                                        VІІ  скликання

Від  14 березня  2019 року    №1129

Про надання дозволу на розробку проекту
детального плану території та надання дозволу

на розробку проекту землеустрою.

Розглянувши клопотання гр. Малькевич Г. М. про надання дозволу на розробку детального плану території, керуючись ст.ст.. 20, 79-1, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 16, ст. 19, ч. 3 ст. 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради виступити замовником розроблення детального плану території орієнтовною площею 0,0675 га, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, яка розташована по вул. Садова, у с. Заріччя Овруцького району, з “ведення особистого селянського господарства” на “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)”.
  2. Визначити розробника детального плану території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому виконавчий комітет Овруцької міської ради – «Замовник», підрядна організація – «Розробник», гр. Малькевич Георгій Миколайович – «Платник».
  3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території проводиться за рахунок власних коштів гр. Малькевича Г.М.
  4. Надати гр. Малькевичу Георгію Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка розташована у с. Заріччя, Овруцького району, по вул. Садова, площею 0,0675 га з “ведення особистого селянського господарства” на “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)”.
  5. Виконавчому комітету Овруцької міської ради забезпечити оприлюднення даного рішення у двотижневий строк в засобах масової інформації.

Міський голова                                                                                  І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=