Рішення №1150 від 14 березня 2019 року “Про продовження терміну дії договору на встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на частину земельної ділянки.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята сесія                                                                         VІІ скликання

Від  14 березня  2019 року  №1150

Про продовження терміну дії договору
на встановлення строкового особистого
земельного сервітуту на право розміщення

тимчасової споруди на частину земельної ділянки.

Розглянувши звернення громадян Барановського В. Д., Невмержицької Л. В. про продовження терміну дії договору про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди (малої архітектурної форми), керуючись ст.ст.. 98-102, ст. 125, ст. 126 Земельного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 року № 244, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідань постійних депутатських комісій міської ради від 11.03.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Продовжити термін дії договорів про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди (малої архітектурної форми) з дня його закінчення відповідно до додатку № 1.
  2. Овруцькій міській раді в особі міського голови Коруда І. Я., укласти з суб’єктами господарювання, що зазначені у додатку № 1 додаткові угоди до договорів про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди (малої архітектурної форми).
  3. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу Держгеокадастру в Овруцькому районі протягом п’яти днів з дня його прийняття.
  4. Суб’єктам господарювання, що зазначені у додатку № 1 зареєструвати право сервітуту згідно Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Міський голова                                                                                І.Я. Коруд

ДОДАТОК № 1

до рішення 25-ої сесії міської ради

VІI скликання

від 14.03.2018 року №1150

Перелік земельних ділянок, на які продовжено термін дії договорів про встановлення строкових особистих земельних сервітутів на право розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності

Кадастровий номер Площа сервітуту ПІБ

сервітуарія

термін дії

 

Місце розташування
1. ******************* 0,0300 Барановський Віктор Дмитрович 1 рік м. Овруч
2. ******************* 0,0024 Невмержицька Любов Василівна 1 рік м. Овруч

Секретар ради                                                                             І.М. Дєдух



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=