Рішення №1146 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу гр. Швабу О. В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                                       VІI  скликання

Від   14  березня   2019 року         № 1146

Про надання дозволу гр. Швабу О. В.
на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної  ділянки

на умовах оренди

Розглянувши звернення гр. Шваба О. В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст. 12, ст. 79-1, ст. 93, ст. 116, ст. 124 Земельного кодексу України,  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 11.03.2019 р.,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати гр. Швабу Олександру Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована в с. Острів Овруцького району, орієнтовною площею 1,0000 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  2. Гр. Швабу О. В. здійснити заходи для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, погодити проект відповідно до діючого законодавства та надати на розгляд чергової сесії міської ради.

Міський голова                                                                        І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=