Рішення №1147 від 14 березня 2019 року “Про надання в оренду земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята сесія                                                                             VІІ скликання

Від  14  березня 2019 року   №1147

Про надання в оренду земельної ділянки

Розглянувши звернення гр. Левківської Г. М. про надання в оренду земельної ділянки у зв’язку з придбанням нерухомого майна, що знаходиться на земельній ділянці, керуючись ст. 120 Земельного кодексу України, ст. 7, ст.31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати на умовах оренди терміном на 49 (сорок дев’ять) років громадянці Левківській Галині Миколаївні земельну ділянку загальною площею 6,1824 га, яка розташована на території Підрудянського старостинського округу, кадастровий номер ******************************; цільове призначення – (01.01) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Встановити гр. Левківській Г. М. ставку орендної плати в розмірі 3 (три) відсотків від нормативної грошової оцінки.
  3. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти договір оренди землі з гр. Левківською Г. М.
  4. гр. Левківській Г. М. зареєструвати право оренди на земельну ділянку загальною площею 6,1824 га, яка розташована на території Підрудянського старостинського округу, кадастровий номер ******************************;, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  5. Виконкому Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

Міський голова                                                                   І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=