Рішення №1148 від 14 березня 2019 року “Про припинення права оренди та надання в оренду земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята сесія                                                                             VІІ скликання

Від  14  березня 2019 року   № 1148

Про припинення права оренди

та надання в оренду земельної ділянки

Розглянувши звернення ТОВ «САРНЕНСЬКИЙ СИРЗАВОД» про припинення договору оренди у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на земельній ділянці, та гр. Коренькова Є. В., про надання в оренду земельної ділянки у зв’язку з придбанням нерухомого майна, що знаходиться на земельній ділянці, керуючись ст. 120 Земельного кодексу України, ст. 7, ст. 31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради  від 11.03.2019 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити ТОВ «САРНЕНСЬКИЙ СИРЗАВОД» право оренди на земельну ділянку загальною площею 0,1921 га, яка розташована в с. Полохачів Овруцького району, кадастровий номер ************************, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на зазначеній земельній ділянці.
  2. Передати на умовах оренди терміном на 10 (десять) років гр. Коренькову Євгену Володимировичу земельну ділянку загальною площею 0,1921 га, яка розташована в с. Полохачів Овруцького району, кадастровий номер ************************; цільове призначення – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
  3. Встановити гр. Коренькову Є. В. ставку орендної плати в розмірі 3 (трьох) відсотків від нормативної грошової оцінки.
  4. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти додаткову угоду про припинення дії договору оренди з ТОВ «САРНЕНСЬКИЙ СИРЗАВОД» та договір оренди землі з гр. Кореньковим Є. В.
  5. ТОВ «САРНЕНСЬКИЙ СИРЗАВОД» зареєструвати припинення права оренди на земельну ділянку загальною площею 0,1921 га, яка розташована в с. Полохачів Овруцького району, кадастровий номер ************************, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  6. Гр. Коренькову Є. В. зареєструвати право оренди на земельну ділянку загальною площею 0,1921 га, яка розташована в с. Полохачів Овруцького району, кадастровий номер ************************, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  7. Виконкому Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

Міський голова                                                                                   І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=