Рішення №1153 від 14 березня 2019 року “Про затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, які пропонуються для продажу на земельних торгах.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                                          VІI  скликання

Від  14 березня  2019 року       №1153

Про затвердження звітів про експертну
грошову оцінку земельних ділянок,

які пропонуються для продажу на земельних торгах.

Розглянувши звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок, які пропонуються для продажу на земельних торгах та заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин Жука С.П. щодо необхідності прийняття рішення про затвердження лотів для продажу земельних ділянок комунальної власності на земельних торгах керуючись ст. 12, ст.ст.. 134-139 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Овруцької міської ради від 12.03.2015 року № 55 «Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу або продажу права оренди на них на земельних торгах», рішенням міської ради від 15.11.2018 року № 907  «Про внесення змін до додатку №1 рішення Овруцької міської ради від 12.03.2015 року № 55 «Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу або продажу права оренди на них на земельних торгах», враховуючи рекомендації засідання постійних депутатських комісій міської ради від 11.03.2019 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіти про експертну грошову оцінку, земельних ділянок які пропонуються для продажу на земельних торгах, виготовлених суб’єктом оціночної діяльності фізичною особою – підприємцем Лапкіною Т.В., земельних ділянок, які розташовані:

1.1.   по вул. Металістів, загальною площею 0,3000 га, цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, експертна вартість земельної ділянки – 177 060,00 грн. (сто сімдесят сім тисяч шістдесят гривень 00 копійок) у розрахунку на 1 м2 земельної ділянки 59,02 грн. ( п’ятдесят дев’ять гривень 02 копійки);

1.2.   по вул. Героїв Майдану, загальною площею 0,0241 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер земельної ділянки ****************************, експертна вартість земельної ділянки – 26 878,73 грн. (двадцять шість тисяч вісімсот сімдесят вісім гривень 73 копійки) у розрахунку на 1 м2 земельної ділянки 111,53 грн. ( сто одинадцять гривень 53 копійки);

1.3. на південно-західному розі перехрестя вулиць І. Богуна та Відродження, загальною площею 0,0100 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, експертна вартість земельної ділянки – 24 731,00 грн. (двадцять чотири  тисячі сімсот тридцять одна  гривня 00 копійок) у розрахунку на 1 м2 земельної ділянки 247,31 грн. (двісті сорок сім гривень 31 копійка).

2.    Виставити на земельні торги слідуючи земельні ділянки комунальної власності:

2.1.   по вул. Металістів, загальною площею 0,3000 га, цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, функціональне призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

2.2.   по вул. Героїв Майдану, загальною площею 0,0241 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, функціональне призначення: будівництво складського приміщення;2.3. на південно-західному розі перехрестя вулиць І. Богуна та Відродження, загальною площею 0,0100 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, функціональне призначення: встановлення блоку тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності3.     Затвердити лоти для продажу на земельних торгах земельних ділянок зазначених у п. 2 цього рішення.

  1. Затвердити стартову ціну продажу земельної ділянки по вул. Металістів, загальною площею 0,3000 га, цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, в розмірі 177 060,00 грн. (сто сімдесят сім  тисяч шістдесят  гривень 00 копійок).
  2. Затвердити стартову ціну продажу земельної ділянки по вул. Героїв Майдану, загальною площею 0,0241 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, в розмірі – 26 878,73 грн. (двадцять шість тисяч вісімсот сімдесят вісім гривень 73 копійки).
  3. Затвердити стартову ціну продажу земельної ділянки на південно-західному розі перехрестя вулиць І. Богуна та Відродження, загальною площею 0,0100 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер земельної ділянки ****************************,, в розмірі – 24 731,00 грн. (двадцять чотири тисячі сімсот тридцять одна  гривня 00 копійок).
  4. Встановити значення кроку торгів у розмірі 5% від стартової ціни земельної ділянки.
  5. Переможцю земельних торгів відшкодувати витрати Організатора земельних торгів (Овруцька міська рада) з виготовлення звітів про експертну грошову оцінку земельної ділянки, топографо-геодезичної зйомки та детальних планів території  .
  6. Виконавцю земельних торгів оформити документацію щодо лотів для продажу земельних ділянок .
  7. Призначити дату проведення земельних торгів у терміни визначені законодавством України. Визначити місце проведення земельних торгів – м. Овруч вул. Тараса Шевченка, 43, зал засідань Овруцької міської ради.
  8. Доручити міському голові укласти від імені Овруцької міської ради договори купівлі продажу земельних ділянок, які виставляються на земельні торги із переможцем торгів.

Міський голова                                                                      І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=