Рішення №1164 від 14 березня 2019 року “Про затвердження Положення про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетних установах комунальної власності Овруцької міської ради.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята   сесія                                               VІІ  скликання

від  14 березня  2019 року    №1164

Про затвердження Положення
про запровадження системи
енергетичного менеджменту
в бюджетних установах комунальної

власності Овруцької міської ради.

З метою забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері Овруцької ОТГ, реалізації рішення міської ради від 25.07.2017 року № 979 «Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів», Плану Дій Сталого Енергетичного Розвитку та Клімату, затвердженого  рішенням сесії міської ради від 10.10.2018 року № 793, Програми енергозбереження та енергоефективності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки, затвердженого рішенням сесії міської ради від 25.01.2019 року № 1032, керуючись Законом України «Про енергозбереження», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Положення про запровадження системи енергетичного менеджменту в бюджетних установах комунальної власності Овруцької міської ради.
  2. Виконкому міської ради, керівникам підприємств, організацій та установ Овруцької ОТГ забезпечити виконання намічених завдань в установлені терміни.
  3. Звітувати у терміни передбачені Положенням.
  4. Контроль на виконанням даного рішення покладається на першого заступника міського голови Гришковця В.М., начальників відділів, відділ економічного розвитку та залучення інвестицій, керівників бюджетних установ та комісію з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Міський голова                                                                                   І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=