Звіт депутата Овруцької міської ради Кисіля Віктора Леонідовича за 2018 рік

Звіт
депутата Овруцької міської ради

Кисіля Віктора Леонідовича за 2018 рік

    Депутатом Овруцької міської ради VII скликання я був обраний від Овруцької районної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» в жовтні 2017 року. Від самого початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом роботи Овруцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради. Рішенням №13 від 09 листопада 2017 року першої сесії міської ради  VII скликання мене було обрано головою постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності. Рішенням сесії міської ради №38 від 14 листопада 2017 року «Про закріплення депутатів Овруцької міської ради за виборчими округами» мене було закріплено за територіально-виборчим округом міста Овруч №6.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата міської ради, вважаю участь у пленарних засіданнях міської ради та роботу в постійній депутатській комісії. Так, з 17 пленарних засідань сесії міської ради поточного скликання у 2018 році, взяв участь у 16. Також за звітний період відбулось 16 засідань постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності, яку я очолюю і організовую її роботу. Взяв участь у роботі 15 засідань комісії.

У 2018 році до мене надійшло 6 звернень від громадян  (2 персональних і 4 колективних), що проживають на території закріпленого за мною виборчого округу №6. Вони стосувались:

  • внесення пропозицій до Програми соціально-економічного розвитку громади (1);
  • питань благоустрою території (2);
  • щодо облаштування вуличного освітлення та дорожнього покриття (1);
  • вирішення питання розподілу земельних ділянок між співвласниками житлового будинку (2).

Стосовно усіх порушених громадянами питань мною було зроблено депутатські звернення (і оголошено їх на пленарних засіданнях ради) до суб’єктів владних повноважень та поінформовано громадян у встановленому порядку про вирішення, або перспективу вирішення їхніх зауважень та пропозицій.

У своїй депутатській діяльності займаю активну позицію при обговоренні проектів рішень міської ради, при їх прийнятті під час пленарних засідань, є автором або співавтором окремих рішень ради, входжу до складу декількох тимчасових комісій, конкурсної комісії з відбору претендентів на зайняття вакантних посад.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, людьми всіх категорій незалежно від віку і зайнятості, належності до тієї чи іншої партії або об’єднання громадян, забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та пропозицій громадян і використання своїх депутатських повноважень для  розвитку нашої об’єднаної територіальної громади.

Депутат Овруцької міської ради                               Кисіль В.Л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=