Інформація про виконані роботи КП «Водоканал» Овруцької міської ради з 22 квітня по 26 квітня 2019 року

Виконувалися роботи  з ремонту оглядових колодязів по вул. Г. Майдану та 4-й Гвардійській.

Ліквідовано наслідки аварійного пориву водопровідної мережі по вул. 4-ї Гвардійській. Розпочато роботи щодо ліквідації аварійного пориву водопровідної мережі по вул. Металістів.

По вул. Набережній проводилися роботи щодо ремонту водовідвідного каналу.

Проводилися завершальні роботи з ремонту фонтану в Центральному парку міста.

Працівники підприємства прийняли активну участь у проведенні місячника з благоустрою в м. Овруч – проведено побілку дерев по вул. Г. Майдану.

Проводилися ремонтно-профілактичні роботи на ВНС № 1 та ВНС №  2, а також поточні роботи з обслуговування свердловин, профілактика та ремонт технічного обладнання.

Проводилися роботи з благоустрою гідротехнічних споруд, зокрема підбілювання мостиків на спорудах.

На території очисних споруд проводилися роботи з благоустрою, зокрема прибирання території та біління бордюр.

Розпочато роботи з ремонту лотків на первинних відстійниках очисних споруд. Проведено заміну засувки в колодязі та ремонт оглядового колодязя на первинних відстійниках очисних споруд підприємства.

Працівниками очисних споруд проводилися роботи з поточного обслуговування для забезпечення належної роботи обладнання та каналізаційних насосних станцій з метою належного відкачування та пропуску стоків.

Працівниками підприємства постійно проводяться роботи з обслуговування мереж, обладнання та устаткування з метою безперебійного надання послуг та покращення якості послуг. Виконуються роботи з обслуговування та налагодження роботи на ВНС та КНС підприємства, з виконання звернень, які надходять на АДС – 1505.

Директор КП «Водоканал»                                                     О. А. Латаш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=