ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій. від 16.04.2019 року.

УКРАЇНА
Овруцька міська рада Житомирської області
ПРОТОКОЛ
ЗАСІДАННЯ
постійної депутатської комісії міської ради    з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

від 16.04.2019 року.

Присутні:         Соляр В.В.- голова комісії з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Члени комісії: Струтовська Л.І., Мошківський М.М., Гуденко О.Д.,  Грищенко П.А., Гавриловський П.І., Вознюк А.Є.

За пропозицією головуючого Соляра В.В. одноголосно затверджується

порядок денний засідання:

  1. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради.
  2. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Відродження» Овруцької міської ради.

Доповідає: Редчиць О.П.- начальник відділу  ЖКГ.  

  1. Про переведення по бухгалтерському обліку з розділу основних засобів  у розділ виробничих запасів ( матеріалів).

Доповідає: Казмерчук Т.П.- директор КП «Відродження»                   

  1. Комунальні питання.
  • Про надання дозволу Опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №1    Овруцької міської ради Житомирської області  на списання майна
  • Про припинення права оперативного управління нерухомого майна (Зарічанської школи із спортмайданчиком)
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 07.12.2009 року №281 «Про надання дозволу ПП Ковердун М.М на приватизацію шляхом викупу  нежитлової будівлі з підвалом   по вулиці Прикордонна,17 в м. Овруч Житомирської області.
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 24.10.2013 року №197 «Про надання дозволу ФОП Гриневич О.А. на приватизацію шляхом викупу  частини нежитлового приміщення по вулиці Прикордонна, 22 в м. Овруч Житомирської області.
  • Про затвердження актів прийому – передачі майна .
  • Про внесення доповнень до рішення Овруцької міської ради від 14.02.2019 року № 1098 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, що можуть бути в 2019 році передані в оренду»
  • Про передачу майна   комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в тимчасове користування (металеві стелажі)
  • Про надання дозволу Опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №3    Овруцької міської ради Житомирської області  на списання майна (комп’ютерної та відеотехніки).
  • Про розгляд питання щодо оцінки об’єктів комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради (нежитлове приміщення по вул. М.Ващука,4-б, нежитлова будівля господарчого корпусу по вул. Київська, 127Є, частини нежитлового приміщення (боксів) по вул. Енергетиків,2Д, нежитлова будівля,55/39Б))
  • Про надання дозволу аукціонної комісії з продажу майна через систему «Прозоро – продажі», на складання протоколу та продаж за аукціоном нежитлової будівлі по вулиці Київська,127- є в м. Овруч.
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 28.08.2013 року №157   «Про надання дозволу ПП Лафицькому Д.І на приватизацію шляхом викупу      частини нежитлової будівлі по вулиці Г.Майдану (Сабурова), 29-д в м. Овруч  Житомирської області.
  • Про затвердження актів прийому – передачі майна
  • Про внесення доповнення до рішення Овруцької міської ради від 25.01.2019 року № 1056 «Про затвердження переліку об’єктів Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради, що підлягають приватизації шляхом викупу та за конкурсом у 2019 році»
  • Про надання дозволу Гр. Переходовій М.М (Гаврись М.М) на приватизацію шляхом викупу частини нежитлового приміщення по вулиці Енергетиків, 2Д
  • Про списання житлового будинку комунальної власності № 31 по вул. Центральна в с. Мамеч Великочернігівського старостинського округу .
  • Про передачу майна   комунальної власності Овруцької міської територіальної громади на баланс  та оперативне управління  опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №1 Овруцької міської ради  Житомирської області (приміщення колишньої  котельні).
  • Про затвердження акту приймання передачі майна з балансу та господарського відання  КП « Овруч» на баланс та оперативне управління гуманітарного відділу    (парк Партизанської Слави)

                                            Інформує: Макаревич С.В.- начальник відділу.

  1. Земельні питання.
  2. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та ведення особистого селянського господарства.
  5. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  6. Про внесення змін до додатку №1 рішення Овруцької міської ради від 12.03.2015 року № 55 «Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу або продажу права оренди на них на земельних торгах»
  7. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  9. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  10. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  11. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки
  12. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки
  13. Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади
  14. Про затвердження детального плану території
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації

земельних ділянок комунальної власності.

  1. Про затвердження проекту землеустрою у разі зміни цільового призначення земельної ділянки
  2. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  3. Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Кирданівського старостинського округу
  4. Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Піщаницького старостинського округу.
  5. Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Шоломківського старостинського округу.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована по вул. Л. Українки.
  7. Про прийняття на баланс та передачу в обслуговування міських кладовищ.
  8. Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.
  9. Про встановлення ФО-П Загребельній К.Ф. строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасових споруд на земельній ділянці комунальної власності.
  10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земельної ділянки  комунальної власності.

  1. Про уточнення цільового призначення площі та місця розташування щодо земельних ділянок, які передані у власність рішеннями, прийнятими відповідно до Декрету КМУ № 15-92 від 26.12.1992 року «Про приватизацію земельних ділянок громадянами»
  2. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  3. Про відмову у наданні дозволу громадян на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

                                              Інформує: Першко О.М.- юрист земельного відділу.

СЛУХАЛИ:

  1. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради.
  2. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Відродження» Овруцької міської ради.

Доповідає: Редчиць О.П.- начальник відділу  ЖКГ.  

Одноголосно рекомендовано дані проекти   рішень  підтримати.

СЛУХАЛИ:

  1. Про переведення по бухгалтерському обліку з розділу основних засобів  у розділ виробничих запасів ( матеріалів).

Доповідає: Казмерчук Т.П.- директор КП «Відродження»

            Одноголосно рекомендовано даний    проект   рішення  підтримати.

СЛУХАЛИ: 4. Комунальні питання.

  • Про надання дозволу Опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №1    Овруцької міської ради Житомирської області  на списання майна
  • Про припинення права оперативного управління нерухомого майна (Зарічанської школи із спортмайданчиком)
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 07.12.2009 року №281 «Про надання дозволу ПП Ковердун М.М на приватизацію шляхом викупу  нежитлової будівлі з підвалом   по вулиці Прикордонна,17 в м. Овруч Житомирської області.
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 24.10.2013 року №197 «Про надання дозволу ФОП Гриневич О.А. на приватизацію шляхом викупу  частини нежитлового приміщення по вулиці Прикордонна, 22 в м. Овруч Житомирської області.
  • Про затвердження актів прийому – передачі майна .
  • Про внесення доповнень до рішення Овруцької міської ради від 14.02.2019 року № 1098 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, що можуть бути в 2019 році передані в оренду»
  • Про передачу майна   комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в тимчасове користування (металеві стелажі)
  • Про надання дозволу Опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №3    Овруцької міської ради Житомирської області  на списання майна (комп’ютерної та відеотехніки).
  • Про розгляд питання щодо оцінки об’єктів комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради (нежитлове приміщення по вул. М.Ващука,4-б, нежитлова будівля господарчого корпусу по вул. Київська, 127Є, частини нежитлового приміщення (боксів) по вул. Енергетиків,2Д, нежитлова будівля,55/39Б))
  • Про надання дозволу аукціонної комісії з продажу майна через систему «Прозоро – продажі», на складання протоколу та продаж за аукціоном нежитлової будівлі по вулиці Київська,127- є в м. Овруч.
  • Про продовження терміну дії рішення міської ради від 28.08.2013 року №157   «Про надання дозволу ПП Лафицькому Д.І на приватизацію шляхом викупу      частини нежитлової будівлі по вулиці Г.Майдану (Сабурова), 29-д в м. Овруч  Житомирської області.
  • Про затвердження актів прийому – передачі майна
  • Про внесення доповнення до рішення Овруцької міської ради від 25.01.2019 року № 1056 «Про затвердження переліку об’єктів Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради, що підлягають приватизації шляхом викупу та за конкурсом у 2019 році»
  • Про надання дозволу Гр. Переходовій М.М (Гаврись М.М) на приватизацію шляхом викупу частини нежитлового приміщення по вулиці Енергетиків, 2Д
  • Про списання житлового будинку комунальної власності № 31 по вул. Центральна в с. Мамеч Великочернігівського старостинського округу .
  • Про передачу майна   комунальної власності Овруцької міської територіальної громади на баланс  та оперативне управління  опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів №1 Овруцької міської ради  Житомирської області (приміщення колишньої  котельні).
  • Про затвердження акту приймання передачі майна з балансу та господарського відання  КП « Овруч» на баланс та оперативне управління гуманітарного відділу    (парк Партизанської Слави)

                                            Інформує: Макаревич С.В.- начальник відділу.

      Одноголосно рекомендовано дані   проекти   рішення  підтримати.

СЛУХАЛИ: 5. Земельні питання:

  • Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та ведення особистого селянського господарства.
  • Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  • Про внесення змін до додатку №1 рішення Овруцької міської ради від 12.03.2015 року № 55 «Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу або продажу права оренди на них на земельних торгах»
  • Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  • Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  • Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  • Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.
  • Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки
  • Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки
  • Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської об’єднаної територіальної громади
  • Про затвердження детального плану території
  • Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  • Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  • Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.
  • Про затвердження проекту землеустрою у разі зміни цільового призначення земельної ділянки
  • Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, для індивідуального садівництва
  • Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Кирданівського старостинського округу
  • Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Піщаницького   старостинського округу.
  • Про передачу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» земельних ділянок на умовах оренди в межах населених пунктів Шоломківського старостинського округу.
  • Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована по вул. Л. Українки.
  • Про прийняття на баланс та передачу в обслуговування міських кладовищ.
  • Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.
  • Про встановлення ФО-П Загребельній К.Ф. строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасових споруд на земельній ділянці комунальної власності.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою
  • щодо інвентаризації земельної ділянки  комунальної власності.
  • Про уточнення цільового призначення площі та місця розташування щодо земельних ділянок, які передані у власність рішеннями, прийнятими відповідно до Декрету КМУ № 15-92 від 26.12.1992 року «Про приватизацію земельних ділянок громадянами»
  • Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  • Про відмову у  наданні дозволу громадян на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

                                                 Доповідач: Жук С.П.- начальник  відділу 

                                                                    земельних ресурсів.

Рекомендовано дані   проекти   рішення  підтримати.

Голова комісії з питань постійної

депутатської комісії міської ради

з питань містобудування, житлово-

комунального господарства,

благоустрою, землекористування,

екології, розвитку аграрно-промислового

комплексу та сільських територій                                           Соляр В.В.

Секретар комісії                                                                         Струтовська Л.І.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=