«Робота ЗМІ: від ручок до прямих ефірів»

Неймовірну кількість емоцій та досвіду отримали вихованці гуртка «Основи журналістики» під час навчального візиту «Робота ЗМІ: від ручок до прямих ефірів» (м. Житомир).
Свій насичений день діти розпочали зі знайомства з Житомирським центром місцевого самоврядування. Дмитро Клименко, радник з комунікацій, розповів про діяльність установи та прочитав пізнавальну лекцію з основ журналістської діяльності. Екскурсія містом, яку також провів Дмитро, була цікавою та захоплюючою.
З роботою сайту «Житомир.info» знайомила головний редактор Тамара Коваль, яка розповіла про тонкощі роботи та відповіла на чисельні запитання юних журналістів.
А от на телеканалі «UA:Житомир» діти потрапили на прямий ефір новин. І саме там зрозуміли, наскільки кропітка праця за кадром. Олексій Гайдучик, продюсер телеканалу, поділився своїм досвідом з підростаючим поколінням.
Спробувати себе в якості ведучої змогла юна журналістка Аліна Ковальчук під час відвідання телеканалу Союз-ТВ. Редактор Максим Бабкін познайомив з роботою телеканалу, а також дав юним журналістам настанови щодо їхньої майбутньої професійної діяльності. Вікторія, працівник Союз –ТВ , взяла інтерв’ю у дітей та директора ЦДЮТ Лобика С.А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=