Вітання з Міжнародним днем Матері та Всесвітнім днем медичних сестер та акушерок

Напередодні свят, прекрасну половину Овруччини в будинку культури привітали гарним та зворушливим святковим концертом.
День матері – таке прекрасне свято, адже, хто рідніше для кожного з нас, як не лагідна, добра і проста МАМА?
Всесвітній день медичних сестер та акушерок – це подяка за щоденну роботу та визнання важливості працівників медичної галузі.
Під час святкового концерту грамотами, цінними подарунками, грошовими нагородами та словами безмежної вдячності привітали багатодітних матерів, медичних сестер та акушерок – Народний депутат України Володимир Арешонков, Народний депутат України Сергій Пашинський, Овруцький міський голова Іван Коруд, директор КНП “Овруцька міська лікарня” Валентина Шубан, заступник головного лікаря КНП “Овруцький ЦПМСД” Олена Хомич.
Дякуємо Вам, шановні медичні працівники за чуйні серця, за зберігання найціннішого, що є в людини – життя! Ваші талановиті руки дарують людям радість та вселяють віру в зцілення!
Дякуємо Вам, дорогі мами за подароване життя, за любов та повсякденну турботу!
В цей день ми вклоняємось Вам дуже низенько за те, що добром зігріваєте нас, за те, що в щасливу і скрутну хвилину ми можемо всі прихилитись до Вас.
Бажаємо Всім, хай Вас обминають невдачі та грози, нехай лиш від сміху з’являються сльози. Міцного здоровя з роси і води, бадьорість та настрій хай будуть завжди!
Низький уклін Вам за Вашу доброту та нелегку повсякденну працю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=