Овруцька дитячо-юнацька спортивна школа, інформує:

Овруцька дитячо-юнацька спортивна школа – позашкільний навчальний заклад спортивного профілю, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, створює необхідні умови для гармонійного розвитку підростаючого покоління, прищеплює навички здорового способу життя та змістовного відпочинку учнівської молоді, сприяє підготовці спортивного резерву для участі збірних команд ДЮСШ у чемпіонатах області та України.

Основними формами навчально-тренувальної роботи є групові навчально-тренувальні заняття, виховні заходи, суддівська практика спортивних змагань та навчально-тренувальні збори. Основною формою спортивної роботи є участь вихованців у спортивних змаганнях різного рівня.

На початку 2018 року в ДЮСШ працювало 5 відділень: боротьба вільна, волейбол, пауерліфтинг, теніс настільний та футбол (юнаки та дівчата), всього працювало 20 навчально-тренувальних груп (10 груп початкової підтримки та 10 груп базової підготовки). Всього займалося 278 учнів. Заняття в групах проводили 6 основних тренерів, 2 внутрішні сумісники та 4 сумісники. Весь тренерсько-викладацький склад має вищу спеціальну освіту.

З 5 вересня 2018 року відкрито відділення з олімпійського виду спорту – важка атлетика. На цьому відділенні займається дві групи ПП-I, де за сумісництвом працює Кобилинський Олександр Анатолійович.

В результаті 2018-2019 навчальний рік в ДЮСШ розпочали 4 основні тренери, 2 внутрішні сумісники та 4-ро сумісників. Працює 5 відділень: боротьба вільна, волейбол (юнаки та дівчата), важка атлетика, теніс настільний та футбол (юнаки та дівчата), 18 навчально-тренувальних груп 11 груп початкової підготовки і 7 груп базової підготовки. Всього відвідують навчально-тренувальні заняття 285 чоловік.

В 2018-2019 н.р. на відділенні волейболу працює чотири групи. З них 1 група базової підготовки другого року навчання (внутрішній сумісник Воробей Р.В.) та 2 групи початкової підготовки – 1 року навчання, де заняття проводить внутнішній сумісник Балан І.М. Оліфіренко Сергій та Андрученко Максим в складі команди Житомирської області приймала участь у дитячій волейбольній лізі України та вибороли шосту сходинку Всеукраїнських змагань.

На відділенні з важкої атлетики працює дві групи початкової підготовки. В листопаді 2018 року на відділенні проводилась особиста першість по шести силових вправ: жим штанги лежачі, станова сила, присід, піднімання тулуба, піднімання гирі, віджимання на брусах та присідання зі штангою. Вихованці були представлені в трьох вагових категоріях.

На початку 2018-2019 навчального року на відділенні настільного тенісу працювало дві навчально-тренувальні групи, де займалось 30 учнів.

Вихованці відділення настільного тенісу успішно виступали на чемпіонаті області з настільного тенісу у листопаді в м.Житомир.

Тенісисти відділення беруть активну участь у всіх спортивних заходах міста та району.

Найбільшим по чисельному складу в ДЮСШ  являється відділення футболу. Заняття в групах проводять 4 тренери (2 з них – основні і 2 сумісники). Всього в ДЮСШ працює 3 групи базової підготовки та 3 групи початкової, де займається 116 учнів. Із них початкової підготовки займається 19 дівчат.

Футбольна команда ДЮСШ U -14 (2005р.н) під керівництвом Гудилка Руслана Леонідовича стала срібним призером всеукраїнських фінальних змагань з футболу «Шкіряний м’яч» кубок «Соса-соla», а юні футболісти 2008 р.н.U-11 в м.Бердичів.

Тренер Помінчук Сергій Іванович зі своїми вихованцями бере участь в обласних змаганнях U-14.

Всього у спортивній школі за 2018 рік підготовлено 95 спортсменів розрядників.

Підводячи підсумки треба зазначити, що Овруцька ДЮСШ має свою хорошу спортивну базу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=