Рішення №558 виконкому міської ради “Про надання дозволу на укладення додаткової угоди про продовження дії договору оренди комунального майна”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.04.2019  року           № 558

Про надання дозволу на укладення
додаткової угоди про продовження

дії договору оренди комунального майна

Розглянувши клопотання директора ОЗО «Овруцький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1» від 28.03.2019 року № 61 про надання дозволу на укладення додаткової угоди про продовження дії договору оренди комунального майна на новий термін, беручи до уваги те, що орендарем Комаревичем С.В. виконуються умови договору оренди та проведено оцінку об’єкту оренди перед переукладанням договору оренди, керуючись ст.ст.11,17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Надати дозвіл опорному закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» Овруцької міської ради (Невмержицький А.О.) на укладення додаткової угоди про продовження дії договору оренди № 35 від 01.04.2016 року з орендарем – фізичною особою Комаревичем Сергієм Васильовичем на частину нежитлового приміщення ОЗО «Овруцький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1» площею 47,69 кв.м. по вул. Франка,33 в м.Овруч для надання освітніх послуг на новий термін 2 роки 11 місяців – з 01.04.2019 року по 28.02.2022 року.

Міський  голова                                                                І.Я. Коруд

Чичирко М.В.________     Гришковець В.М.________          Косинська К.М.______



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=