В рамках участі у  Програмі «U-LEAD з Європою»  Центр надання адміністративних послуг Овруцької міської ради приймає участь у навчальних заходах

В рамках Програми «U-LEAD з Європою», компонент 2 в частині створення Центрів надання адміністративних послуг 11-12 листопада 2019 року в приміщенні  читального залу Овруцької районної бібліотеки для дорослих ім. А.Малишка відбувся другий блок  тренінгів з психології на тему « Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП»,  який проводила тренерка, кандидатка філософських наук, керівниця центру неформальної освіти “ПРОСТО” Ірина Яцик .

Учасниками тренінгів  були  працівники Овруцької міської ради, старости  і  діловоди старостинських округів та представники  суб’єктів надання адміністративних послуг – Овруцької районної філії  Житомирського обласного центру зайнятості   і  Управління праці та соціального захисту населення Овруцької райдержадміністрації , з якими підписані Угоди про співпрацю щодо надання адміністративних послуг. На тренінгу  учасники обговорювали  особливості ділового етикету та ефективні комунікації, торкалися гендерних питань у контексті надання адмінпослуг,  та інше. Цікавими були вправи по роботі з конфліктними ( проблемними) клієнтами та шляхи  розв’язання конфліктів.  Адже і адміністратори ЦНАП  і працівники УПСЗН, центру зайнятості, старости та діловоди повинні не тільки швидко і якісно надавати послуги, а ще й бути хорошими психологами. До кожного  треба знайти підхід, зрозуміти проблему відвідувача, заспокоїти, підтримати та створити доброзичливу атмосферу.

Дякуємо Програмі “U-LEAD з Європою” та тренеру Ірині Яцик за можливість отримати нові знання необхідні в роботі, практичні поради та гарну атмосферу на тренінгу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=