Харчування в КНП “Овруцька міська лікарня”

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців міста. Беззаперечно, для Овруцької міської ради медична галузь є пріоритетною, адже це питання безпеки та здоров’я громадян. Лікувальне харчування хворого є невід’ємною складовою лікувального процесу. Саме з метою поліпшення якості харчування та покращення умов лікування пацієнтів дирекцією комунального некомерційного підприємства «Овруцька міська лікарня» було прийнято рішення з січня місяця 2019 року повністю змінити умови харчування пацієнтів.

Птиця, риба, м’ясо, молочні продукти, яйця, овочі – ось таким різноманітним є оновлене меню пацієнта три рази на день. Кухарі закладу відповідають за високоякісне і своєчасне приготування їжі та дотримання технологічних вимог – кулінарна обробка продуктів повинна максимально зберігати харчову цінність, сприяти засвоєнню їжі, надавати приємного зовнішнього вигляду, смаку і запаху. Приємно, що такі нововведення оцінили мешканці Овруцького району, які були пацієнтами лікарні. Аліна Гуз висловлює щиру подяку за гарне харчування головному лікарю Валентині Шубан та колективу лікарні.

Шановні, за те що ви не стоїте осторонь проблем простих людей прийміть слова подяки та бажаємо вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=