Рішення №785 виконкому міської ради “Про стан проживання та виховання дітей що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  06.12.2019 року                № 785

Про стан проживання та виховання дітей
що опинились в складних життєвих

обставинах на території Овруцької ОТГ

Заслухавши головного спеціаліста служби у справах дітей та соціально захисту населення Овруцької міської ради Соботюк Р.Ф. з питання стану проживання та виховання дітей в сім’ях які опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ, керуючись ст. 34, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 24.10.2019 року № 730 «Про стан проживання та виховання дітей що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ» викласти в новій редакції додаток до даного рішення з доповненнями.
  2. Виконкому Овруцької міської ради звернутись до підприємств, установ та організацій громади з питання надання згоди на закріплення їх за кризовими сім’ями для надання матеріальної допомоги (дрова, продукти харчування, одяг та інші) при потребі вищезгаданих сімей згідно додатку № 1 (додається).
  3. Т.в.о. старост (старостам) щонеділі відвідувати кризові сім’ї які проживають на території старостинських округів Овруцької ОТГ для здійснення контролю за виконанням батьками їх батьківських обов’язків, про що щомісячно звітувати Службі у справах дітей Овруцької міської ради.
  4. Т.в.о. старост (старостам) та закріпленим підприємствам, установам, організаціям щомісячно до 01 числа інформувати виконавчий комітет міської ради про надану допомогу сім’ям вказаним у додатку № 1.
  5. Контроль за виконання даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради.

Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=