Рішення №2242 від 12 травня 2020 року “Про співфінансування проекту «Проведення енергоаудитів та розроблення енергетичних сертифікатів громадських будівель»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сорок четверта сесія                                                    VII скликання

Від  12 травня 2020 року          № 2242

Про співфінансування проекту
«Проведення енергоаудитів
та розроблення енергетичних

сертифікатів  громадських будівель»

Відповідно до виконання заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Овруцької об’єднаної територіальної громади на 2018 – 2030 роки, участі в проекті «Енергоефективність в громадах ІІ», який впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ), підписаної Угоди щодо реалізації заходів проекту «Механізм підтримки послуг з підвищення енергоефективності в громадських будівлях», укладеного з Міжнародною громадською організацією «Центр сприяння житловим та муніципальним реформам» (далі МГО ЦСЖМР) здійснення оплати послуг (робіт) по проекту «Проведення енергоаудитів та розроблення енергетичних сертифікатів  громадських будівель», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передбачити в міському бюджеті кошти на співфінансування проекту «Проведення енергоаудитів та розроблення енергетичних сертифікатів громадських будівель» в розмірі 58 800,00 грн (п’ятдесят вісім тисяч вісімсот гривень 00 копійок).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради Рибинську Н.М. та начальника фінансового відділу Шурло Т.М..

Міський голова                                                                                  І.Я.Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=