Рішення №2258 від 12 травня 2020 року “Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сорок четверта сесія                                                   VІІ  скликання

Від 12 травня 2020 року        № 2258

Про передачу майна з балансу
Овруцької міської ради в господарське
відання та на баланс КП «Овруч»

Овруцької міської ради.

З метою забезпечення стабільної та безперебійної діяльності КП «Овруч» Овруцької міської ради, керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії  міської ради з  питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати з балансу Овруцької міської ради  в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради наступне майно:

– Сміттєвоз із заднім завантаженням VOLVO FL280, рік випуску-2008,  в кількості  – 1 штука, балансовою вартістю 964000,00грн.

  1. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.В) та бухгалтерії КП «Овруч» Овруцької міської ради, внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку та затвердити акт приймання-передачі майна зазначеного у пункті №1 даного рішення.(акт додається)
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ комунального майна Овруцької міської ради (Макаревич С.В) та керівника КП «Овруч» (Дуб А.І).

Міський голова                                                                                   І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=