Рішення №2261 від 12 травня 2020 року “Про надання дозволу КП «Проектувальник» Овруцької міської ради на списання майна.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сорок четверта сесія                                                   VІІ  скликання

Від 12 травня 2020 року      № 2261

Про надання дозволу  КП «Проектувальник»

Овруцької міської ради  на списання майна.

У зв’язку з проведенням ліквідаційної процедури КП «Проектувальник» Овруцької міської ради та розглянувши лист КП «Проектувальник» Овруцької міської ради №3 від 04.05.2020 року, в зв’язку з непридатністю та неможливістю  подальшого використання за призначенням майна, відповідно до ст.ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», порядку списання майна територіальної громади м. Овруч з балансів підприємств, установ та організацій міста, затвердженого рішенням Овруцької міської ради від 30.05.2013 року № 86 (зі змінами, затвердженими рішенням Овруцької міської ради від 06.02.2014 року № 35), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Проектувальник» Овруцької міської ради на списання майна, а саме:
  • Комп’ютерна програма – 1 шт, балансова вартість – 3840.00 грн, знос – 3338,12, залишкова вартість – 501,88 грн.
  1. Комунальному підприємству «Проектувальник» Овруцької міської ради провести списання майна, у відповідності до Порядку списання майна територіальної громади м. Овруча та чинного законодавства України  та  затвердити акти списання (акти додаються) .
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ комунальної власності Овруцької міської ради ( Макаревич С.В).

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=