Проект рішення “Про проведення  ремонту асфальтного покриття доріг і вулиць населених пунктів Овруцької ОТГ пневмо- струменевим методом”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок п’ята(позачергова) сесія                               VІІ  скликання

Від  28 травня 2020 року       №

Про проведення  ремонту асфальтного
покриття доріг і вулиць населених
пунктів Овруцької ОТГ пневмо-

струменевим методом

З метою належного виконання своїх зобов’язань по утриманню дорожньої інфраструктури, покращення рівня життя мешканців населених пунктів Овруцької ОТГ, підвищення безпеки дорожнього руху згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ на 2020 рік. затвердженої Рішенням 38 сесії Овруцької міської ради VII скликання від 20 грудня 2019 року № 1834 та на виконання вимог п.2 ст. 19 Закону України «Про автомобільні дороги» від 08.09.2005 року, керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради забезпечити виконання робіт з ремонту асфальтного покриття доріг і вулиць населених пунктів Овруцької ОТГ пневмо-струменевим методом по укладеним договорам, що вказані у Додатках.
  2. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради та відділу фінансів Овруцької міської ради провести фінансування виконаних робіт згідно Актів виконаних робіт до договорів, що вказані у Додатках.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Міський голова                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=