Проект рішення “Про затвердження Акта передачі-приймання автомобіля (фургона пасажирського)”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сорок п`ята  сесія                                                               VII скликання

від 28 травня 2020 року                  №

Про затвердження Акта
передачі-приймання автомобіля

(фургона пасажирського)

Керуючись ст.ст.: 26, 29, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення процедури передачі-приймання автомобіля (фургона пасажирського) з Острівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Овруцької міської ради в КП «Водоканал» Овруцької міської ради, заслухавши інформацію начальника відділу з гуманітарних питань міської ради Ткачука В.Г. та пропозиції постійних депутатських комісій міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Акт передачі-приймання автомобіля: марка – ГАЗ, модель – 5312, тип – фургон пасажирський-CіD, рік випуску – 1989, номер шасі (кузова, рами) – ХТН531200К1287728, державний реєстраційний номер АМ2323АК інвентарний номер 101510050, балансова вартість 2340,00 грн., знос 2340,00 грн., залишкова вартість 00,00 грн., супутнього інвентарю і паливно-мастильних матеріалів з балансу та оперативного управління та користування Острівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату на баланс та в оперативне управління і користування Комунального підприємства «Водоканал» Овруцької міської ради, що додається.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ з гуманітарних питань Овруцької міської ради та постійну депутатську комісію міської ради з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення.

Міський голова                                                                       Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=