Проект рішення “Про прийняття в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради майна (нежитлового приміщення)”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок шостої сесії                                                                           VІІ  скликання

від  26  червня    2020 року                №

Про прийняття в комунальну власність
Овруцької міської об’єднаної
територіальної громади,
в особі Овруцької міської ради

майна (нежитлового приміщення)

Розглянувши заяву та АКТ приймання-передачі ПОСП «Україна» с. Покалів від 11 травня 2020 року, керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії  міської ради з  питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради майно (нежитлове приміщення) з власності приватного орендного сільськогосподарського підприємства «Україна» с. Покалів, а саме:
  • Нежитлове приміщення (напівзруйноване) за адресою: с. Дівошин, залишковою  вартістю – 23 483 грн 00 коп
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.В) внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку та затвердити акт приймання-передачі майна зазначеного у пункті №1 даного рішення. (акт додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ комунальної власності Овруцької міської ради (Макаревич С.В).

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=