Проект рішення “Про внесення змін до Програми розвитку освіти, культури і туризму Овруцької міської ради на 2019-2020 роки.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Сорок шоста  сесія                                                             VII скликання

від 26 червня 2020 року                  №

Про внесення змін до Програми розвитку
освіти, культури і туризму Овруцької міської

ради на 2019-2020 роки.

Керуючись ст.ст.: 26, 29, 32, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.5 ст.13, ст.14, ч.2 ст. 56 та ч.2 ст.66 Закону України «Про освіту», ч.ч.:1, 5 ст. 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ч.2 ст.19 Закону України «Про дошкільну освіту», ч.6 ст.10 Закону України «Про позашкільну освіту», ст. 91 Бюджетного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2016 № 15 «Деякі питання регулювання міжбюджетних відносин», з метою фінансового забезпечення перевезень здобувачів освіти, педагогічних і інших працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спеціальної освіти шкільними автобусами від місць проживання до цих закладів та в зворотному напрямку, заслухавши інформацію начальника відділу з гуманітарних питань міської ради Ткачука В.Г., враховуючи пропозиції постійних депутатських комісій міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Програми розвитку освіти, культури і туризму Овруцької міської ради на 2019-2020 роки, затвердженої рішенням 25 сесії 7 скликання Овруцької міської ради від 14.03.2019 № 1169 (далі- Програма):

1) Абзац 1 підпункту «Завдання» пункту 1.5 «Шкільний автобус» розділу 1 «Освіта» Програми змінити та викласти в такій редакції: « – забезпечення прав громадян на доступність здобуття загальної середньої освіти шляхом організації безперебійного, безпечного, безоплатного перевезення здобувачів освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спеціальної освіти, інших закладів освіти, культури та спорту, педагогічних і інших працівників цих закладів, які мешкають за межами пішохідної доступності до закладів освіти та в зворотному напрямку;».

2) Розділ 1 «Освіта» Програми доповнити додатком №1.4  та викласти його в наступній редакції:

«1.4. Шкільний автобус

№№

з/п

Заходи Програми Відпові-дальні

за

вико-

нання

Термін

вико

нання

Джерела фінансування Орієнтовані обсяги фінансування, тис. грн.
1. Забезпечення безперебійного, безпечного, безоплатного перевезення здобувачів освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спеціальної освіти, інших закладів освіти, культури та спорту, педагогічних і інших працівників цих закладів, які мешкають за межами пішохідної доступності до закладів освіти та в зворотному напрямку Відділ з гумані-тарних питань Овруцької міської ради, Овруцька міська рада 2019-2020

р

Міський бюджет, інші джерела не заборонені законодавством В межах фінансових можливостей (кошторисних призначень)
2. Забезпечення підвезення здобувачів освіти та педагогічних працівників на олімпіади, турніри, конкурси, гуртки, спортивні змагання, захист науково – дослідницьких робіт, конкурси фахової майстерності, до пунктів тестування, за маршрутами туристичних екскурсій тощо Відділ з гумані-тарних питань Овруцької міської ради, Овруцька міська рада 2019-2020

р

Міський бюджет, інші джерела не заборонені законодавством В межах фінансових можливостей (кошторисних призначень)
3. Придбання шкільного автобуса Відділ з гумані-тарних питань Овруцької міської ради, Овруцька міська рада 2019-2020

р

Міський бюджет,обласний бюджет,державний бюджет, інші джерела не заборонені законодавством В межах фінансових можливостей (кошторисних призначень)

»

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ з гуманітарних питань Овруцької міської ради та постійну депутатську комісію міської ради з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення.

Міський голова                                                                      Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=