Рішення №996 виконкому міської ради “Про розгляд колективного звернення мешканців будинку № 88 по вул. Т.Шевченка в м. Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 25.06.2020 року           № 996

Про розгляд колективного звернення
мешканців будинку № 88

по вул. Т.Шевченка в м. Овруч

Розглянувши колективне звернення мешканців будинку № 88 по вул. Т.Шевченка в м. Овруч за вх. № Ко-1070/02-13 від 17.06.2020 року в якому порушено питання встановлення місця стоянки автомобілів служби «Таксі», відповідно до ст.ст. 30, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Враховуючи звернення мешканців будинку № 88 по вул. Т.Шевченка в м. Овруч та за пропозицією адміністрації служби «Таксі» м. Овруч визначити та облаштувати місця стоянки автомобілів які здійснюють послуги «Таксі»:
    • По правій стороні (з боку парку Пам’яті) вул. Т.Шевченка від вул. Героїв Майдану до з’їзду біля кафе «Полісся».
    • На південно-західній частині площі Свободи біля скверу Т.Г. Шевченку.
  2. Овруцькій міській раді звернутись до:
    • Служби Автомобільних Доріг у Житомирській області для надання дозволу на встановлення дорожніх знаків 5.44 «Місце зупинки таксі» на дорозі міжнародного значення М-21 «Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський» в місті Овруч.
    • Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області з питання вжиття мір реагування до водіїв транспортних засобів які здійснюють послуги «Таксі» без відповідних дозвільних документів.
  3. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради (Дуб А.І.) після отримання погодження Служби Автомобільних доріг у Житомирській області придбати та встановити дорожні знаки 5.44 «Місце зупинки таксі» на місцях вказаних у п.1.1. та п. 1.2. даного рішення.
  4. Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Овруцької міської ради (Лобик С.А.) довести дане рішення до відома автоперевізників які здійснюють послуги «Таксі» та суб’єктів підприємницької діяльності які займаються наданням послуг з пасажирських перевезень.
  5. Суб’єктам підприємницької діяльності які займаються наданням послуг з пасажирських перевезень забезпечити дотримання правил дорожнього руху та правил благоустрою та санітарного стану на визначеному місці зупинки автомобілів «Таксі».
  6. Овруцькому відділенню поліції (Цалко І.Б.) (за згодою) забезпечити дотримання вимог знаків 5.44 «Місце зупинки таксі» суб’єктами підприємницької діяльності які займаються наданням послуг з пасажирських перевезень та вживати міри реагування до порушників правил дорожнього руху.

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=