Рішення №1100 виконкому міської ради “Про надання дозволу на укладення договорів оренди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 10.09.2020 року    № 1100

Про надання дозволу на

укладення договорів оренди

Розглянувши лист відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради від 09.09.2020 року № 04-08/744 про надання дозволу на укладення договорів оренди з КНП «Овруцький ЦПМСД», з метою забезпечення належного рівня утримання приміщень та їх ефективного функціонування, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 04 жовтня 1995 року № 786 «Про Методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу», підпунктом 1 пункту а ст. 29, ст. 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.8 Методики розрахунку плати за оренду комунального майна, затвердженої в новій редакції рішенням Овруцької міської ради від 25.12.2012 року № 338 (із змінами та доповненнями), виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради (Ткачук В.Г.):
  • На укладення договору оренди на частину приміщення по вул. Заводська,11-а в с. Слобода-Шоломківська Овруцького району площею 53,5 кв.м. з комунальним некомерційним підприємством «Овруцький центр первинної медико-санітарної допомоги» для розміщення фельдшерського пункту с. Слобода-Шоломківська строком на 2 роки 11 місяців з орендною ставкою в розмірі 1 (однієї) гривні на рік.
  • На укладення договору оренди на частину приміщення по вул. Центральна,113-а в с. Черепин Овруцького району площею 70 кв.м. з комунальним некомерційним підприємством «Овруцький центр первинної медико-санітарної допомоги» для розміщення фельдшерського пункту с. Черепин строком на 2 роки 11 місяців з орендною ставкою в розмірі 1 (однієї) гривні на рік.

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=