Рішення №2631 від 09 жовтня 2020 року “Про придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

П’ятдесят перша сесія                                                            VІІ скликання

від 09 жовтня 2020 року       №2631

Про придбання житла для тимчасового

проживання внутрішньо переміщених осіб

Керуючись постановами Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України» від 04.10.2017 р. №769 (зі змінами), «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» від 26.06.2019 р. №582, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Придбати до кінця поточного бюджетного року на умовах співфінансування з державного бюджету та Овруцького міського бюджету у комунальну власність Овруцької міської ради житло для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб оціночною ринковою вартістю до 311,00 тис. грн.
  2. Придбане житло включити до переліку об’єктів Фонду для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Овруцької міської ради.

Міський голова                                                                                 І. Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=