Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

 П’ятдесят  друга   сесія                                                   VІI  скликання

Від  20 листопада 2020 року       №

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

у разі зміни цільового призначення

Розглянувши заяву гр. Невмержицького Ю.М. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення та заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин виконавчого комітету Овруцької міської Жука С. П., керуючись ст.ст.. 12, 20, 79¹, 125, 126, 186, 1861 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 18.11.2020 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «землі запасу» на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» площею 0,3196 га., яка розташована на території Черепинського  старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади .
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,3196 га., з «16.00 – землі запасу» на «01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», кадастровий номер земельної ділянки – 1824288400:06:000:0513, яка розташована на території Черепинського старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Передати на умовах оренди терміном на 7 (сім) років                 гр. Невмержицькому Юрію Михайловичу земельну ділянку яка розташована на території Черепинського старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, площею 0,3196 га. Цільове призначення земельної ділянки – 01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер земельної ділянки – 1824288400:06:000:0513.
  4. Встановити гр. Невмержицькому Ю.М. ставку орендної плати в розмірі 3 (три) відсотки від нормативної грошової оцінки.
  5. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти договір оренди землі з гр. Невмержицьким Ю.М.
  6. гр. Невмержицькому Ю.М. зареєструвати право оренди на земельну ділянку у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  7. Виконкому Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

Міський голова                                                                            І. Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=