Проект рішення “Про надання дозволу АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

П’ятдесят  третя  сесія                                                                      VІІ  скликання

(позачергова)

Від  04  грудня  2020 року    №

Про надання дозволу  АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»
на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди

Розглянувши клопотання АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва щоглової трансформаторної підстанції (ЩТП-10/0,4кВ), керуючись ст.ст. 12, 38, 39, 79-1, 83, 116, 122, 123, 184, 186 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.    Надати дозвіл АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, площею 0,0028 га, яка розташована в с. Бондарі (в межах населеного пункту), Овруцького району, Житомирської області для будівництва щоглової трансформаторної підстанції (ЩТП-10/0,4кВ), цільове призначення: для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії. 2.    АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» звернутися до землевпорядної організації для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п. 1 даного рішення, погодити відповідно до діючого Земельного кодексу України та надати на розгляд чергової сесії міської ради.

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=