Рішення №50 виконкому міської ради “Про стан проживання та виховання дітей що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 25.02. 2021 року              №50

Про стан проживання та виховання дітей
що опинились в складних життєвих

обставинах на території Овруцької ОТГ

Заслухавши начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Нестеренко М.М. з питання стану проживання та виховання дітей в сім’ях які опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ, керуючись ст. 34, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Нестеренко М.М. прийняти до відома.
  2. Старостам щонеділі відвідувати сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують матеріальної допомоги і здійснення контролю за виконанням батьками їх батьківських обов’язків, що проживають на території старостинських округів Овруцької ОТГ про що щомісячно звітувати Службі у справах дітей Овруцької міської ради.
  3. Старостам та закріпленим підприємствам, установам, організаціям, особам щомісячно до 10 числа інформувати службу у справах дітей Овруцької міської ради про надану допомогу.
  4. Зняти з контролю рішення виконавчого комітету № 785 від 06.12.2019р.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника служби у справах дітей та  заступника міського голови Дєдух І.М.

Міський   голова                                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=