Проект рішення “Про затвердження актів списання майна КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради”

            У К Р А Ї Н А

  Овруцька міська рада

 Р І Ш Е Н Н Я

Пята сесія                                                                     VІІI скликання                            

від  19 березня  2021  року   №

Про затвердження актів списання майна
КНП «Овруцька  міська лікарня»

Овруцької міської ради

На виконання рішення 3-ї сесії VIII скликання Овруцької міської ради від 28 січня 2021 року №88, розглянувши лист КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради №462 від 10.03.2021 року, відповідно до ст. ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку списання майна територіальної громади м. Овруч з балансів підприємств, установ та організацій міста, затвердженого рішенням Овруцької міської ради від 30.05.2013 року №86 (зі змінами, затвердженими рішенням Овруцької міської ради від 06.02.2014 року №35), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від ___.03.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Акти списання майна комунального некомерційного підприємства «Овруцька міська лікарня», яке знаходиться у непридатному до подальшої експлуатації за призначенням стані згідно відповідних експертних висновків (акти №4 ¾ №128 додаються).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради (Шубан В. Г.).

Овруцький міський голова                                                             Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=