Ліквідатори аварії на ЧАЕС Овруцької громади вирушили на оздоровлення до санаторію

Вже вкотре, за доброю традицією, за сприяння міського голови Івана Коруда та керівника асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леоніда Антонюка, 18 травня 2021 року 12 учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (1, 2 категорія), які проживають на території Овруцької громади, відбули на санаторно-курортне лікування до ДП «Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім.В.Т.Гуца», що розташований у селі Капітанівка Київської області.
Центром надання соціальних послуг Овруцької міської ради сформовано списки осіб, зібрано необхідні документи та організовано проведення ІФА-тестування для ліквідаторів. Також забезпечено підвіз ліквідаторів до місця відпочинку комфортабельним автобусом.
ДП «Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім.В.Т.Гуца» створений для обстеження, лікування та реабілітації пацієнтів, які страждають захворюваннями нервової, серцево-судинної системи, хребта і суглобів, шлунково-кишкового тракту та органів дихання.
Бажаємо ліквідаторам аварії на ЧАЕС гарного та повноцінного відпочинку, міцного здоров’я та незабутніх вражень.
Розмір тексту-+=