Рішення №170 виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.05.2021 року         №170

Про присвоєння та зміну адрес об’єктам
будівництва, об’єктам нерухомого майна
на території Овруцької міської

територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, листи старост Хлуплянського та Піщаницького старостинських округів та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
  • Частині комплексу нежитлових будівель та споруд (побутові приміщення, столярний цех-Д) загальною площею 442,5 кв.м., що належить на праві приватної власності фізичній особі-підприємцю Дрозду Віталію Васильовичу, розташований за адресою: вул. Виговського гетьмана, 34 у м. Овручі, з номера «34» на номер «34 Д» по вулиці Виговського гетьмана а у місті Овруч Житомирської області.
  • Земельної ділянки, кадастровий номер – 1824210100:01:013:0315, що належить на праві приватної власності фізичній особі-підприємцю Дрозду Віталію Васильовичу – з номера «34» на номер «34 Д» по вулиці Виговського гетьмана а у місті Овруч Житомирської області.
  • Нежитловим будівлям колишньої амбулаторії загальної практики сімейної медицини загальною площею 782,5 кв.м., що належать до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, розташовані за адресою: с. Хлупляни, вул. Колгоспна,5, з номера «5» на номер «5 а» по вул. Колгоспна в селі Хлупляни Овруцького району Житомирської області.
  1. Присвоїти адресу нежитловому адміністративному приміщенню Піщаницького старостинського округу загальною площею 637,2 кв.м., що належить до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади номер «3 а» по вулиці Базильчука Сергія в селі Піщаниця Овруцького району Житомирської області.

Овруцький міський голова                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=