Рішення №171 виконкому міської ради “Про зміну статусу квартир та адрес об’єктів нерухомого майна по вул. Героїв-пожежників, 43 в м.Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.05.2021 року           № 171

Про зміну статусу квартир та адрес
об’єктів нерухомого майна

по вул. Героїв-пожежників, 43 в м.Овруч

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

1.        Змінити статус квартири ************ в житловому будинку № 43 по вулиці Героїв-пожежників в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

1.1. Змінити адресу виділеній в натурі 31/100 частини жилого будинку, площею 55,4  м. кв., що належить на праві власності ************, із спільної часткової власності жилого будинку, що розташований за адресою: вулиця Героїв–пожежників будинок 43  у місті Овручі  з номера «43» квартира «1» на номер «43/1» по вулиці Героїв – пожежників в місті Овруч Житомирської області.

2.        Змінити статус квартири № 2 в житловому будинку № 43 по вулиці Героїв-пожежників в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

2.1. Змінити адресу виділеній в натурі 30/100 частини жилого будинку, площею 35,1  м. кв., що належить на праві спільної часткової  власності ************ та ************, із спільної часткової власності жилого будинку, що розташований за адресою: вулиця Героїв–пожежників будинок 43  у місті Овручі  з номера «43» квартира «2» на номер «43/2» по вулиці Героїв – пожежників в місті Овруч Житомирської області.

3.        Змінити статус квартири № 3 в житловому будинку № 43 по вулиці Героїв-пожежників в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

3.1.Змінити адресу виділеній в натурі 39/100 частини жилого будинку, площею 34,5  м. кв., що належить на праві власності Барановській Ользі Іванівні, із спільної часткової власності жилого будинку, що розташований за адресою: вулиця Героїв–пожежників будинок 43  у місті Овручі  з номера «43» квартира «3»  на номер «43/3»  по вулиці Героїв – пожежників в місті Овруч Житомирської області.

  1. Вважати такими, що втратили чинність, п.2-4 рішення виконкому Овруцької міської ради від 26.01.2021 року № 37 «Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.»

 Овруцький міський голова                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=