Рішення №569 від 10 червня 2021 року “Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Восьма  сесія                                                                VIІI скликання

(перше пленарне засідання)

від 10 червня 2021 року   №­­­­­ 569

Про здійснення повноважень у сфері
державної реєстрації речових прав
на нерухоме майно та державної
реєстрації юридичних осіб та

фізичних осіб – підприємців

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», з метою здійснення реєстраційних дій, враховуючи рекомендації постійних депутатських комісій міської ради від 07.06.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Виконавчому комітету Овруцької міської ради здійснювати повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
  2. Покласти повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на відділ Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Овруцької міської ради, що є структурним підрозділом виконавчого комітету Овруцької міської ради і не є окремою юридичною особою.
  3. Покласти обов’язки з державної реєстрації прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на державних реєстраторів відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Овруцької міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Овруцької міської ради.

Овруцький міський голова                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=