Проект рішення “Про затвердження акта приймання-передачі майна комунальної власності – кладовища, розташованого на території Підруддянського старостинського округу”

У К Р А Ї Н А

       Овруцька міська рада

  Р І Ш Е Н Н Я

Десята сесія                                                             VІІI скликання

від  22 липня  2021 року   №

Про затвердження акта приймання-передачі
майна комунальної власності – кладовища,
розташованого на території Підруддянського

старостинського округу

Відповідно до рішення 26-ої сесії VII скликання Овруцької міської ради від 16.04.2019 р. №1266 «Про прийняття на баланс та передачу в обслуговування міських кладовищ», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 20.07.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Акт приймання-передачі майна комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, а саме:
  • кладовища, розташованого на території Підруддянського старостинського округу поблизу автодороги Т-06-19 (Овруцьке напівкільце), кадастровий номер земельної ділянки 1824210100:01:007:0013, площею 6,3152 га (акт додається).
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т. Г.) та бухгалтерії КП «Овруч» (Дуб А.І.) забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного в пункті 1 даного рішення.

Овруцький міський голова                                                       Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=