Рішення №233 виконкому міської ради “Про надання дозволу на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів торгівлі”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  20.07.2021 року                № 233

Про надання дозволу на розміщення

комплексу атракціонів та об’єктів торгівлі

Розглянувши заяви фізичної особи-підприємця Шовкопляс Сергія Миколайовича, фізичної особи-підприємця Лозовенко Євгена Олександровича, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Надати ФОП Шовкопляс Сергію Миколайовичу дозвіл на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів святкової торгівлі на період святкування Дня міста, а саме 18.09.2021 р. з розміщенням по вул. Тараса Шевченка в м. Овручі.

 ФОП Шовкопляс С.М. дотримуватися під час організації відпочинку та розваг чинного законодавства у сфері технічних норм, торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради, здійснити прибирання місця, в якому проводились розважальні заходи,  та прилеглої до нього території. Відповідальність за безпеку, збереження життя і здоров’я відвідувачів дитячих розважальних атракціонів  несе ФОП Шовкопляс С.М.
2. Надати ФОП Лозовенку Євгену Олександровичу дозвіл на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів святкової торгівлі на період святкування Дня міста, а саме 18.09.2021 р. з розміщенням по вул. Тараса Шевченка в  м. Овручі.

         ФОП Лозовенко Є.О. дотримуватися під час організації відпочинку та розваг чинного законодавства у сфері технічних норм, торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради, здійснити прибирання місця, в якому проводились розважальні заходи,  та прилеглої до нього території.

         Відповідальність за безпеку, збереження життя і здоров’я відвідувачів дитячих розважальних атракціонів  несе ФОП Лозовенко Є.О.

Овруцький міський голова                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=