Медичним працівникам КНП “Овруцька міська лікарня” від вдячних пацієнтів

За зверненням жительки міста Овруч Наталії Непрокиної розміщуємо подяку головному лікарю КНП “Овруцька міська лікарня” Валентині Шубан, медичному директору Таїсії Левківській і лікарям міської лікарні за надану допомогу та лікування.

“Прошу Вас звернути увагу на якісну та уважну роботу нашої міської лікарні. Дякую всім медичним працівникам лікарні в особі директора лікарні Валентини Шубан, медичного директора Таїсії Левківської, завідуючих відділень і їх підлеглих.

Нещодавно в лікарні отримувала лікування моя родичка, інвалід дитинства I групи, переселенка з міста Донецьк. До неї ставилися дуже добре, все лікування було безкоштовним. За результатами консиліуму лікарів, прооперувала жінку лікарка Оксана Кобець. Після виписки з лікарні забезпечили автівкою, щоб відвезти хвору до Будинку людей літнього віку у селі Велідники.

Величезне дякую за таке ставлення і лікування.

У лікарні чистота, порядок, уважне ставлення до хворих, я особисто неодноразово лікуюся в кардіологічному відділенні. Низько вклоняюся нашим медичним працівникам. Вони гідно виконують свою роботу. Щира подяка всім відділенням лікарні.

Хочу сказати Вам, Іване Ярославовичу, велике дякую за організацію роботи всіх закладів у нашому місті та очевидні зміни міста на краще. Ви – достойний керівник. Дякую Вам!”

Розмір тексту-+=