Протокол дванадцятої сесії Овруцької міської ради VIІI скликання від 20 серпня 2021 року

       

УКРАЇНА

Овруцька міська рада

ПРОТОКОЛ

дванадцятої сесії Овруцької міської ради VIІI скликання

від  20 серпня 2021 року

Всього обрано депутатів         – 26 чол.

Присутніх на сесії                   – 20 чол. (список додається)

Засідання дванадцятої сесії відкрив міський голова Коруд І.Я.

За пропозицією міського голови затверджується

Порядок денний сесії

  1. Про звернення депутатів міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр – Міністра України, Голови Державного агентства лісових ресурсів України.
  2. Про звернення депутатів Овруцької міської ради до Прем’єр – міністра України.

Інформує: Коруд І.Я. – міський голова

  1. Про внесення змін до бюджету Овруцької міської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Переліку капітальних видатків, які будуть проводитися в 2021 році.
  3. Про звіт начальника відділу фінансів Овруцької міської ради.

Інформує: Шурло Т.М. – начальник відділу фінансів

  1. Про звіт начальника відділу регулювання земельних відносин Овруцької міської ради.
  2. Земельні питання:
  1. Про розгляд протоколів проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при визначенні цільового призначення земельних ділянок переданих з державної власності в комунальну власність Овруцької міської територіальної громади, які розташовані на території Ігнатпільського старостинського округу. 
  2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів.
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою зміни цільового призначення.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  14. Про передачу в оренду земельної ділянки.
  15. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Державній фіскальній службі України.
  16. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  17. Про передачу у постійне користування земельної ділянки.
  18. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  19. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  23. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  24. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.
  25. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  26. Про надання дозволу гр. Першку М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
  27. Про надання дозволу гр. Першку М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
  28. Про надання дозволу ТОВ «Оператор ГТС України» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  29. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  30. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  31. Про затвердження детального плану території.
  32. Про надання дозволу на розробку детального плану території.
  33. Про затвердження детального плану території.
  34. Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  35. Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  36. Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  37. Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  38. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Південної частини Ділянки №1 Дідковицького родовища.
  39. Про надання дозволу гр. Невмержицькій К.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди.
  40. Про внесення змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від12.2018 року № 946 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель в Овруцькій міській об’єднаній територіальній громаді Житомирської області на 2019 – 2027 роки».
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  43. Про надання в оренду земельної ділянки.
  44. Про припинення договору про встановлення строкового особистого земельного сервітуту з Левківським М.А. та встановлення сервітуту на користь Левківської Н.А.
  45. Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.
  46. Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Інформує: Жук С.П. – начальник відділу регулювання  земельних відносин

  1. Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади.
  2. Про надання матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади.

Інформує: Давидюк К.М. директор ЦНСП

  1. Про внесення змін до Положення про виконавчий комітет Овруцької міської ради.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 грудня 2020 року №35 «Про утворення виконавчого комітету Овруцької міської ради та затвердження його кількісного та персонального складу».

Інформує: Кисіль В.Л. – секретар міської ради

  1. Про внесення змін до Додатку № 1 рішення міської ради № 692 від 22.07.2021 року «Про утворення конкурсної комісії з відбору проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва».

Інформує: Левківська О.П. – начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

  1. Про затвердження розпоряджень міського голови.
  2. Про присвоєння старостам рангів посадових осіб місцевого самоврядування.

Інформує: Савченко М.І. – начальник відділу документообігу та організаційно-кадрової роботи

  1. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Інформує: Дєдух І.М. – заступник міського голови

  1. Про внесення змін до Програми розвитку вторинної медицини та її профілактичної спрямованості в ОТГ Овруцької міської ради на 2021 рік.
  2. Про погодження закупівель КНП «Овруцька міська лікарня».
  3. Про затвердження проектно – кошторисної документації.

Інформує: Заремба Н.А. – заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня

  1. Про надання дозволу на виділення в окрему одиницю частину нежитлового приміщення.
  2. Про внесення змін до рішень міської ради від 22 грудня 2020 року №2765 «Про надання дозволу Овруцькій міській раді на списання житлового будинку» та від 18 лютого 2021 №169 «Про затвердження акту списання  житлового будинку по вул. Кам’яна, 30 у с. Гошів Житомирської області»
  3. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 25.06.2021 року № 188 «Про погодження щодо затвердження Положень про відділи виконавчого комітету Овруцької міської ради».
  4. Про внесення доповнень до рішення Овруцької міської ради від 28.01.2021 року № 83 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, що можуть бути в 2021 році передані в оренду».
  5. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та в оперативне управління відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради.
  6. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Гарне Місто».
  7. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Овруч».
  8. Про передачу нерухомого майна з балансу КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс Овруцької міської ради.
  9. Про передачу майна з комунальної власності Овруцької міської територіальної громади у комунальну власність Гладковицької сільської територіальної громади, в особі Гладковицької сільської ради.
  10. Про передачу майна з комунальної власності Овруцької міської ради у комунальну власність Словечанської сільської ради.
  11. Про надання дозволу на списання майна.

Інформує: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

  1. Про затвердження проектно-кошторисних документацій, зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва.

Інформує: Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

  1. Різне.

З питання формування порядку денного сесії виступили депутати Мошківська Л.П., Китиця В.В., Левківський П.І., Нікончук Н.М., міський голова Коруд І.Я., секретар ради Кисіль В.Л. Зокрема, депутат Нікончук Н.М. внесла пропозицію виключити з порядку денного два питання (№26 і №27 – земельні питання): «Про надання дозволу гр. Першку М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки на умовах оренди».

ГОЛОСУВАЛИ за дану пропозицію:

«За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3

Рішення прийнято.

Депутат Левківський П.І. запропонував включити до порядку денного питання «Про встановлення тимчасового мораторію на надання дозволів на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства», яке було розглянуто профільною комісією і не рекомендовано до прийняття на сесії міської ради.

ГОЛОСУВАЛИ за дану пропозицію:

«За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 16, «Не голосував» – 1

Рішення не прийнято.

Гр. Левківський П.М. звернувся до головуючого на засіданні з проханням включити його виступ до порядку денного. Йому була надана відповідь, що в питанні порядку денного «Різне» він зможе взяти слово й звернутися до депутатів.

Головуючий поставив на голосування про затвердження Порядку денного в цілому (з поправками):

ГОЛОСУВАЛИ за порядок денний з доповненням:

«За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3

Рішення прийнято.

Запропоновано затвердити наступний Регламент пленарного засідання:

-доповідачам з питань порядку денного – до 5 хв.,

-співдоповідачам – до 3 хв.,

-повідомлення, запитання – до 3 хв.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 19, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2

Рішення прийнято.

Розгляд питань порядку денного

СЛУХАЛИ: 1. Про звернення депутатів міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр – Міністра України, Голови Державного агентства лісових ресурсів України.

ДОПОВІДАЄ: Коруд І.Я.- міський голова

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про звернення депутатів міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр – Міністра України, Голови Державного агентства лісових ресурсів України» (Рішення додається, стор.____)

СЛУХАЛИ: 2. Про звернення депутатів Овруцької міської ради до Прем’єр – міністра України.

ДОПОВІДАЄ: Коруд І.Я. – міський голова

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0 «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про звернення депутатів Овруцької міської ради до Прем’єр – міністра України» (Рішення додається, стор.____)

СЛУХАЛИ: 3. Про внесення змін до бюджету Овруцької міської територіальної громади на 2021 рік.

ДОПОВІДАЄ: Шурло Т.М. – начальник відділу фінансів

Участь в обговоренні даного питання взяли міський голова Коруд І.Я., депутати Шевчук О.І., Гулько С.Д., Соботюк Л.І., Китиця В.В.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 3  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до бюджету Овруцької міської територіальної громади на 2021 рік» (Рішення додається, стор.____)

СЛУХАЛИ: 4. Про внесення змін до Переліку капітальних видатків, які будуть проводитися в 2021 році.

ДОПОВІДАЄ: Шурло Т.М. – начальник відділу фінансів

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до Переліку капітальних видатків, які будуть проводитися в 2021 році» (Рішення додається, стор.____)

СЛУХАЛИ: 5. Про звіт начальника відділу фінансів Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Шурло Т.М. – начальник відділу фінансів

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 19, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про звіт начальника відділу фінансів Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.____)

СЛУХАЛИ: 6. Про звіт начальника відділу регулювання земельних відносин Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Жук С.П. – начальник відділу регулювання земельних відносин

Депутати Соляр В.В., Левківський М.Г. звернули увагу на необхідності забезпечення відділу регулювання земельних відносин транспортним засобом, на чому акцентувала увагу й профільна депутатська комісія на своєму засіданні.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 1, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про звіт начальника відділу регулювання земельних відносин Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.____)

  1. Розгляд земельних питань:

ДОПОВІДАЄ по земельним питанням: Жук С.П. – начальник відділу регулювання земельних відносин

 

СЛУХАЛИ: 7.1 Про розгляд протоколів проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при визначенні цільового призначення  земельних ділянок переданих з державної власності в комунальну власність Овруцької міської територіальної громади, які розташовані на території Ігнатпільського старостинського округу.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 3  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про розгляд протоколів проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при визначенні цільового призначення  земельних ділянок переданих з державної власності в комунальну власність Овруцької міської територіальної громади, які розташовані на території Ігнатпільського старостинського округу» (Рішення додається, стор.______)

 

Депутат Китиця В.В. залишив залу засідань.

 

Земельні питання №№ 7.2 – 7.10 для прийняття потребують схвалення  2/3 голосів депутатів.

 

СЛУХАЛИ: 7.2 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 10, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 7  (результат поіменного голосування додається)

Депутати попросили повторно поставити на голосування, так як не всі вчасно зуміли взяти участь у голосуванні.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.3 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Климович М.І. заявив про технічну несправність у системі для голосування. Головуючий поставив повторно на голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.4 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.5 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Соляр В.В. попросив поставити на повторне голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення» (Рішення додається, стор.______)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.6 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 6, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

Депутати запропонували доповідачу в подальшому готувати проекти рішень на кожного громадянина (сім’ю) окремо.

Рішення не прийнято.

 

 

СЛУХАЛИ: 7.7 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 10, «Проти» – 0, «Утримались» – 6, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.8 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

Депутат Левківський П.І. заявив про технічну несправність у системі для голосування. Головуючий поставив повторно на голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 19, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.9 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для індивідуального садівництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 2, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.10 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 12, «Проти» – 1, «Утримались» – 4, «Не голосував» – 3  (результат поіменного голосування додається)

Депутат Шевчук О.І. заявив про технічну несправність у системі для голосування. Головуючий поставив повторно на голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.11  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою зміни цільового призначення» (Рішення додається, стор.______)

 

 

СЛУХАЛИ: 7.12 Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 20, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.13 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.14 Про передачу  в оренду земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 19, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу  в оренду земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.15 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Державній фіскальній службі України.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 19, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Державній фіскальній службі України» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.16 Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 20, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.17 Про передачу у постійне користування земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу у постійне користування земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.18 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.19 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.20 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.21 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 4, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

Рішення не прийнято.

 

СЛУХАЛИ: 7.22 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 20, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.23 Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Соляр В.В. попросив поставити на повторне голосування, оскільки не спрацювала система. Голосували повторно:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 3, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Макарчук Я.І. заявив, що голосував «за», однак у системі висвітлюється «не голосував». Було запропоновано проголосувати даний проект рішення шляхом підняття рук:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

 

№/№ Прізвище, ім’я, по батькові  
1 Шевчук Олександр Іванович За
2 Климович Микола Іванович За
3 Редчиць Олександр Петрович За
4 Соляр Володимир Володимирович За
5 Чичирко Максим Володимирович За
6 Дєдух Ірина Михайлівна За
7 Кашуба Тетяна Андріївна відсутній
8 Піскунова Галина Володимирівна За
9 Соботюк Луїза Іванівна За
10 Логвинчук Олександр Миколайович За
11 Левковський Микола Анатолійович відсутній
12 Крамчанин Олександр Георгійович відсутній
13 Гулько Сергій Дмитрович За
14 Левківська Лариса Георгіївна відсутній
15 Макарчук Ярослав Іванович За
16 Пешко Катерина Віталіївна За
17 Кисіль Віктор Леонідович За
18 Китиця Віталій Володимирович відсутній
19 Левківський Микола Григорович За
20 Кобилинський Михайло Адамович За
21 Нікончук Надія Миколаївна не голосував
22 Гаращук Микола Васильович За
23 Давидюк Юлія Вікторівна відсутній
24 Мошківська Людмила Петрівна не голосував
25 Мальцев Микола Анатолійович відсутній
26 Левківський Петро Іванович не голосував
27 Коруд Іван Ярославович За

 

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.24 Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 12, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 6 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Соляр В.В. попросив поставити на повторне голосування, оскільки не спрацювала система. Голосували повторно:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 6 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.25 Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (Рішення додається, стор.______)

 

Питання 7.26 і 7.27 зняті з розгляду при формуванні порядку денного.

 

СЛУХАЛИ: 7.28 Про надання дозволу ТОВ «Оператор ГТС України» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу ТОВ «Оператор ГТС України» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок» (Рішення додається, стор.______)

 

Депутат Соляр В.В. залишив залу засідань.

 

СЛУХАЛИ: 7.29 Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.30 Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується для продажу на земельних торгах» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.31 Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження детального плану території» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.32 Про надання дозволу на розробку детального плану території.

Доповідач з даного питання Жук С.П. оголосив про наявність у нього конфлікту інтересів, оскільки одна із заявниць є його близькою родичкою – дружиною.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 0  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території» (Рішення додається, стор.______)

Депутат Мошківська Л.П. попросила не враховувати її голос за прийняття даного рішення, оскільки в неї наявний конфлікт інтересів: один із заявників є її близький родич – зять.

 

СЛУХАЛИ: 7.33 Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження детального плану території» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.34 Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.35 Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.36 Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 4 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.37 Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на розробку детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.38 Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Південної частини Ділянки №1 Дідковицького родовища.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Південної частини Ділянки №1 Дідковицького родовища» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.39 Про надання дозволу гр. Невмержицькій К.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 3  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу гр. Невмержицькій К.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.40 Про внесення  змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від 20.12.2018 року № 946 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель в Овруцькій міській об’єднаній територіальній громаді Житомирської області на 2019 – 2027 роки».

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення  змін до додатку № 1 рішення Овруцької міської ради від 20.12.2018 року № 946 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель в Овруцькій міській об’єднаній територіальній громаді Житомирської області на 2019 – 2027 роки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.41 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 2, «Не голосував» – 2

(результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.43 Про надання в оренду земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання в оренду земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.44 Про припинення договору про встановлення строкового особистого земельного сервітуту з Левківським М.А. та встановлення сервітуту на користь Левківської Н.А.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про припинення договору про встановлення строкового особистого земельного сервітуту з Левківським М.А. та встановлення сервітуту на користь Левківської Н.А.» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.45 Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на  право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на  право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 7.46 Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1

(результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки» (Рішення додається, стор.______)

 

Розгляд земельних питань завершено.

 

Депутат Макарчук Я.І. залишив залу засідань.

 

СЛУХАЛИ: 8. Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади.

ДОПОВІДАЄ: Давидюк К.М.-директор ЦНСП  

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 9. Про надання матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади.

ДОПОВІДАЄ: Давидюк К.М.-директор ЦНСП  

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання матеріальної допомоги громадянам Овруцької міської громади» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 10. Про внесення змін до Положення про виконавчий комітет Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Кисіль В.Л. – секретар міської ради  

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 1  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до Положення про виконавчий комітет Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 11. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 грудня 2020 року №35 «Про утворення виконавчого комітету Овруцької міської ради та затвердження його кількісного та персонального складу».

ДОПОВІДАЄ: Кисіль В.Л. – секретар міської ради  

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 30 грудня 2020 року №35 «Про утворення виконавчого комітету Овруцької міської ради та затвердження його кількісного та персонального складу» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 12.  Про внесення змін до Додатку № 1 рішення міської ради № 692 від 22.07.2021 року «Про утворення конкурсної комісії з відбору проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва».

ДОПОВІДАЄ:    Левківська О.П. – начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до Додатку № 1 рішення міської ради № 692 від 22.07.2021 року «Про утворення конкурсної комісії з відбору проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва» (Рішення додається, стор.____)

 

СЛУХАЛИ: 13. Про затвердження розпоряджень міського голови.

ДОПОВІДАЄ: Савченко М.І. – начальник відділу документообігу та організаційно-кадрової роботи 

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 17, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження розпоряджень міського голови» (Рішення додається, стор.____)

 

СЛУХАЛИ: 14. Про присвоєння старостам рангів посадових осіб місцевого самоврядування.

ДОПОВІДАЄ: Савченко М.І. – начальник відділу документообігу та організаційно-кадрової роботи 

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про присвоєння старостам рангів посадових осіб місцевого самоврядування» (Рішення додається, стор.____)

 

СЛУХАЛИ: 15. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

ДОПОВІДАЄ:   Дєдух І.М. – заступник міського голови

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 2  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 16. Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної медицини та її профілактичної спрямованості в ОТГ Овруцької міської ради на 2021 рік.

ДОПОВІДАЄ:  Заремба Н.А. – заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 18, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосували» – 0

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної медицини та її профілактичної спрямованості в ОТГ Овруцької міської ради на 2021 рік» (Рішення додається, стор.____)

 

СЛУХАЛИ: 17. Про погодження закупівель КНП «Овруцька міська лікарня».

ДОПОВІДАЄ: Заремба Н.А. – заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня

Міський голова запропонував доповнити даний проект рішення пунктом, у якому зазначити обов’язковість забезпечення коштами на захищені статті видатків перед проведенням зазначених закупівель. На голосування поставлено проект рішення із запропонованим доповненням:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосували» – 3  (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення (з доповненням) «Про погодження закупівель КНП «Овруцька міська лікарня»» (Рішення додається, стор.____)

 

СЛУХАЛИ: 18. Про затвердження проектно – кошторисної документації.

ДОПОВІДАЄ: Заремба Н.А. – заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 16, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосували» – 1

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектно – кошторисної документації» (Рішення додається, стор.______)

 

В роботі сесії міської ради оголошено перерву.

Після перерви в залі засідань зареєстровано 15 депутатів.

 

 

СЛУХАЛИ: 19. Про надання дозволу на виділення в окрему одиницю частину нежитлового приміщення.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосували» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на виділення в окрему одиницю частину нежитлового приміщення» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 20. Про внесення змін до рішень міської ради від 22 грудня 2020 року №2765  «Про надання дозволу Овруцькій міській раді на списання житлового будинку» та від 18 лютого 2021 №169 «Про затвердження акту списання  житлового будинку по вул. Кам’яна, 30 у с. Гошів Житомирської області».

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення змін до рішень міської ради від 22 грудня 2020 року №2765  «Про надання дозволу Овруцькій міській раді на списання житлового будинку» та від 18 лютого 2021 №169 «Про затвердження акту списання  житлового будинку по вул. Кам’яна, 30 у с. Гошів Житомирської області» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 21. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 25.06.2021 року № 188 «Про погодження щодо затвердження Положень про відділи виконавчого комітету Овруцької міської ради».

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 1 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Нікончук Н.М. попросила поставити на повторне голосування, оскільки в неї не спрацювала система.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження рішення виконавчого комітету від 25.06.2021 року № 188 «Про погодження щодо затвердження Положень про відділи виконавчого комітету Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 22. Про внесення доповнень до рішення Овруцької міської ради від 28.01.2021 року № 83 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, що можуть бути в 2021 році передані в оренду».

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про внесення доповнень до рішення Овруцької міської ради від 28.01.2021 року № 83 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, що можуть бути в 2021 році передані в оренду» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 23. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та в оперативне управління відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

Депутат Гаращук М.В. попросив поставити на повторне голосування, оскільки в нього не спрацювала система.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та в оперативне управління відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 24. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Гарне Місто».

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Гарне Місто» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 25. Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Овруч».

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 13, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 2 (результат поіменного голосування додається)

Депутати Гаращук М.В. і Мошківська Л.П. попросили поставити на повторне голосування, оскільки в них не спрацювала система для голосування.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу майна з балансу Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Овруч» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 26. Про передачу нерухомого майна з балансу КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу нерухомого майна з балансу КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс Овруцької міської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 27. Про передачу майна з комунальної власності Овруцької міської територіальної громади у комунальну власність Гладковицької сільської територіальної громади, в особі Гладковицької сільської ради.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу майна з комунальної власності Овруцької міської територіальної громади у комунальну власність Гладковицької сільської територіальної громади, в особі Гладковицької сільської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 28. Про передачу майна з комунальної власності  Овруцької міської ради у комунальну власність Словечанської сільської ради.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про передачу майна з комунальної власності  Овруцької міської ради у комунальну власність Словечанської сільської ради» (Рішення додається, стор.______)

 

СЛУХАЛИ: 29. Про надання дозволу на списання майна.

ДОПОВІДАЄ: Першко О.М. – начальник юридичного відділу

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 15, «Проти» – 0, «Утримались» – 0, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про надання дозволу на списання майна» (Рішення додається, стор.______)

СЛУХАЛИ: 30. Про затвердження проектно-кошторисних документацій, зведених кошторисних розрахунків вартості  об’єктів будівництва.

ДОПОВІДАЄ: Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 14, «Проти» – 0, «Утримались» – 1, «Не голосував» – 0 (результат поіменного голосування додається)

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення «Про затвердження проектно-кошторисних документацій, зведених кошторисних розрахунків вартості  об’єктів будівництва» (Рішення додається, стор.______)

РІЗНЕ  31.

Міський голова Коруд І.Я. закликав депутатів більш виважено і відповідально ставитись до прийняття рішень по земельних питаннях. Зі свого боку пообіцяв надавати депутатам повну і достовірну інформацію з даного приводу і недопущення використання службового становища у корисливих цілях.

Секретар міської ради Кисіль В.Л. звернув увагу міського голови та відповідальних працівників міської ради на необхідності врахувати численні звернення жителів міста і прилеглих сіл (водіїв транспортних засобів) щодо дорожньої розмітки на новому асфальтному покритті на розі вулиць Т. Шевченка – Танкістів у м. Овруч. Нанесена дорожня розмітка в цьому місці створює багато незручностей для руху транспортних засобів без жодних на те підстав (відсутність аварійно-небезпечної ділянки).

Депутат Мошківська Л.П. задала запитання щодо облаштування обабіч дороги  М-21 сміттєвими контейнерами після ремонту та їх вчасне вивезення. Міський голова надав відповідь з даного приводу.

 

Овруцький міський голова                                                     Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=